BOLEČINE V MEDENICI? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tanaja* -> BOLEČINE V MEDENICI? (15.2.2005 20:43:13)

Ojla!

Rok imam čez 14 dni in danes že cel popoldan čutim bolečino v spodnjem delu hrbtenice, občasno tudi v medenici. Res sem kar precej prehodila danes. Je pa :duda: precej bolj aktivna glede na zadnje dva dni. Sem drugič noseča, 1. so mi spožili porod v 35.tednu. Mislite, da sem pretiravala s hojo ali se kaj pripravlja? Sem pa imela včeraj zelo psihično stresen dan in še danes nisem prišla povsem k sebi. Včeraj sem dobila tudi lokalno anestezijo v prst in bila cepljena proti tetanusu.
Prosim, pomagajte z izkušnjami....

lp, tanaja*

Lunca1 -> BOLEČINE V MEDENICI? (15.2.2005 20:45:28)

Verjetno da se že počasi pripravlja in širi. Zakaj pa si bila cepljena?

Lp Lunca

tanaja* -> BOLEČINE V MEDENICI? (15.2.2005 21:00:54)

Pozabila sem povedati, da imam že par dni pritisk v ušesih in mi občasno piska. Nikakor ga pa ne morem izenačiti...

lp,tanaja*

Lunca1 -> BOLEČINE V MEDENICI? (15.2.2005 21:04:02)

A imaš pritisk normalen? Boš vidla, v glavnem vse stranske zadeve s porodom izginejo.

Lp Lunca

beba76 -> BOLEČINE V MEDENICI? (15.2.2005 22:14:17)

Tanaja, za pritisk probaj dat glavo čim bližje k tlom. Jaz se počepnem ali pa kar na kolena vržem in dam glavo prav do tal in mi pomaga. Sicer ne za dolgo, nekaj pa je, saj je to blazno neprijeten občutek.
Pa javi rezultat!;)

tanaja* -> BOLEČINE V MEDENICI? (16.2.2005 12:36:22)

Huh, beba76, mislim da to ne bo šlo.... me je preveč skupi:)-:)-:)-:)-
No, danes se počutim bolje, verjetno sem včeraj kaj "preterala". Sem si pa danes izmerila pritisk 118/85, pulza pa 86.

lp, tanaja*

Lunca1 -> BOLEČINE V MEDENICI? (16.2.2005 17:06:44)

Takega sem imela tudi jaz, pulz pa 92, je pa to verjetno zaradi otroka, ker mora kri hitreje okrog šibat.

Suzi* -> BOLEČINE V MEDENICI? (17.2.2005 0:14:28)

Tanaja*, sem v "marčevkah" ravno pisala, da se je tudi meni danes nekaj dogajalo. Bolečine v križu, sp. delu trebuha, podobno kot pred menstruacijo in razno špikanje. Ampak se je potem umirilo ni pa še čisto izginilo.

Verjetno se počasi kaj pripravlja..... :zmeden:???

lp, Suzi, še 15 dni

Stran: [1]