M po SS?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Anonimen -> M po SS?? (13.5.2008 21:20:17)

Živjo punce!

Na hitrco... neki me zanima in ne morem čakat do jutra, ko bom zihr zvedla...

Stvar je taka - SS sem imela 17.4. se pravi slab mesec nazaj, potem sem krvavela še 9 dni. Sedaj sem pa že dobila M. Je to možno?

Kako se torej šteje ciklus - od dneva abrazije ali od konca krvavitve po abraziji? Če je od dneva abrazije, je točna kot urca, če pa je od končane krvavitve - tako kot pri koncu vsake M, je potem prišla kr prezgodaj - minilo je le 18 dni?

Upam, da razumete, in hvala vsem za odgovor!

Jančika_ -> RE: M po SS?? (13.5.2008 21:22:56)

Po moje se šteje tako kot se običajno šteje ciklus, torej od prvega dneva krvavitve, v tem primeru od dneva abrazije.

Anonimen -> RE: M po SS?? (13.5.2008 22:00:11)

Jančika hvala za hiter odgovor! Sej u bistvu js tudi mislim, da je M, sam sem se zgledA prej zaračunala, in sem jo pričakovala šele nekje konec maja. Me je kr malo stisnilo, ko sem opazila krvav madež na hlačkah...

Vseeno moram klicati G jutri, ker 15. naj bi imela pregled. Ga bom itak morala prestaviti.

Hvala še enkrat!

detelja -> RE: M po SS?? (14.5.2008 6:18:44)

meni so rekli, da 4-6 tednov po abraziji moram dobti m...abrazijo sem imela 21.3.2008, m pa sem dobila 18.4.2008, se pravi točno 4 tedne po abraziji.....

Anonimen -> RE: M po SS?? (14.5.2008 13:59:35)

Detelja tudi pri meni je tako. Pa danes sem klicala G in mi je rekla, da je časovno glede M vse ok, samo še na pregled moram iti.

Tudi tebi hvala za odgovor!

Stran: [1]