noče čaja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

maja&m -> noče čaja (13.5.2008 20:45:40)

Oj!

Jaz bi moji pupi ful rada dala malo čaja,za odžejat,zdaj ko prihajajo vroči dnevi,pa tudi kadar se ji kolca.A glej ga zlomka ona ga noče-ne po flaši ne po žlički.Kaj ji še lahko ponudim?Aja,čaj pa je krtek.

Hvala in lp

Maja

Vrtnica79 -> RE: noče čaja (13.5.2008 20:49:50)

Moja tudi ni neka ljubiteljica pijače. Ker jo dojim, se ne sekiram preveč.

Koliko pa je stara, ali jo dojiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: noče čaja (13.5.2008 20:53:49)

Če je dojena, dodatne tekočine ne potrebuje.

Katrin -> RE: noče čaja (13.5.2008 21:18:28)

IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Če je dojena, dodatne tekočine ne potrebuje.

Popolnoma se strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

maja&m -> RE: noče čaja (13.5.2008 21:56:03)

Stara je 3 mesece in jo dojim.Saj vem,da dodatne tekočine ne potrebuje.Samo sedaj ko bodo prihajali vroči dnevi,bi ji pa dala kaj za odžejat.

Anonimen -> RE: noče čaja (13.5.2008 22:03:18)

Samo sedaj ko bodo prihajali vroči dnevi,bi ji pa dala kaj za odžejat.

Ni potrebno.
Jaz sem bila na morju, pri 35+, in se je izkljucno dojila.

Pikapoka1 -> RE: noče čaja (14.5.2008 7:26:04)

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

Stara je 3 mesece in jo dojim.Saj vem,da dodatne tekočine ne potrebuje.Samo sedaj ko bodo prihajali vroči dnevi,bi ji pa dala kaj za odžejat.

ma za odžejat ima tvoje mleko, ne vem kaj toliko posiljujete otroke s temi čaji...če pa že ji raje ponudi vodo, ampak če je dojena tega ne potrebuje! Dokler ne začnete s GH ne rabi bič drugega!

Pobalami -> RE: noče čaja (14.5.2008 9:36:28)

Moj do enega leta ni popil nobene dodatne tekočine. Poleg adaptiranega mleka + ostale tekočine ki je v GH-kašic.. ni hotel nič. V najhujši vročini sem ga komaj prilisičila za kakšen požirek malinovca ali razredčenega soka. Dehidriran ni bil nikoli. Če ne rabi ne rabi, dodatna tekočina je samo nacejanje.

buček -> RE: noče čaja (14.5.2008 13:37:16)

otrok se tudi na čaj navaja počasi . jaz moji že od 4m dajem vsak dan čaj pa ga ni in ni hotela piti.... pa sem ga zlivala vsak dan stran.... sedaj pri 6,5m pa ga je sprejela pred cca eni tednom in ga pije vsak dan po gostem obroku ali pa ko gremo ven. tako da jest mislim da če se samo doji ni potrebe po čaju ko pa je gosto hrano pa je verjetno tudi bolj žejna... 

Stran: [1]