Rezervacija (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

ZARA -> Rezervacija (13.5.2008 20:25:45)

A boste čez poletje, se pravi 2 meseca - julija in avgusta tudi ve plačevale rezervacijo, da pač otroka počaka mesto v vrtcu. 30 ojrov za R?? Kdo se tukaj norca dela? A je to v navadi?

vcugmas2 -> RE: Rezervacija (13.5.2008 20:32:39)

Pravice ni. Sestra je morala lani plačevati rezervacijo za sprejem v jasli celo leto. Od rojstva do vključitve v jasli. V nasprotnem primeru je mesto ne bi čakalo.
Sramota za državo!
Mislim, da so pozabili na dejstvo, da je potrebno povečati kapacitete v vrtcih, glede na to, da se število novorojenih otrok povečuje.

Naja31 -> RE: Rezervacija (13.5.2008 22:55:05)

Meni se pa to zdi ok.
A ni bolje da ti vsaj dajo to možnost, da plačaš manj kot pa da bi moral plačevati polno ceno?
Saj vrtec dela tudi čez poletje, tvoja izbira je ali dva meseca na hodi v vrtec. Prostor v vrtcu te pa čaka.

no, jaz sem bila kar zadovoljna ko sem videla, da je 30% polne cene.

srki -> RE: Rezervacija (14.5.2008 7:22:40)

Pri nas je tudi taka cena, da je boljše, da ga imaš v vrtcu.

Vcugmas, tudi jaz sem plačevala ob vpisu rezervacijo, vendar pa so mi ob prvem plačilu položnice to rezervacijo odšteli, tako da nisem plačala, kolikor bi pač morala.

dana -> RE: Rezervacija (14.5.2008 9:00:04)

V naši občini je bilo lani prvič uvedeno, da si plačal 50% cene, ki jo plačuješ, če je bil otrok odsoten 30 koledarskih dni skupaj - v enem kosu.
Letos je tudi tako.

Pri nas itak ne pride v upoštev da bi bil oba meseca odsoten, ker sem doma samo 3 tedne. Za dodaten teden bom pa kako babico angažirala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

ZARA -> RE: Rezervacija (14.5.2008 19:59:44)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Meni se pa to zdi ok.
A ni bolje da ti vsaj dajo to možnost, da plačaš manj kot pa da bi moral plačevati polno ceno?
Saj vrtec dela tudi čez poletje, tvoja izbira je ali dva meseca na hodi v vrtec. Prostor v vrtcu te pa čaka.

no, jaz sem bila kar zadovoljna ko sem videla, da je 30% polne cene.

Naja pri nas na vasi je vrtec zaprt, ker je dislocirana enota... tako, da bi jo morala voziti v mesto. Je pa opcija, ja. No saj bomo preživeli. Hvala za mnenja.

Stran: [1]