Kaj naredite zase? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tralala -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:15:46)

Zanima me, na kakšen način se pocrtate odkar ste mamice. A imate še kaj časa zase?

Lunca1 -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:20:14)

Zjutraj ujamem kakšno urco da grenm na RR, pa včasih mal TV pogledam med dojenjem. Branje revij in časopisa je pa že mal preteklost. Pa bi prav rada mal brala, me čaka Davincijeva šifra, pa nimam časa:ups:. Drugače grem pa na sprehod, seveda s Pino.

Lp Lunca

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.2.2005 20:20:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Taša -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:26:00)

Kaj naredim zase... Toliko da se že 14 dni spravljam k frizerju-no sej te dni bom pa menda šla....:)-:)-
Pa zjutraj umiru kavo spijem, pa kdaj pa kdaj grem sama v shoping, no pa enkrat na mesec grem z prijateljicami ven....med njimi tudi zoal ( joj se že veselim sobote :sloncek::sloncek::bravo:No to je pa že menda tudi vse...

HuAnita -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:35:27)

Oh, Lunca 1, tvoja :muca: iam najlepše ime na svetu! ;) Tudi jaz sem postala ful zanemarjena... Na dan poroda sem še brala Most na Drini, no, pa je po 4,5m knjiga še vedno zaprta na isti strani...:((
Saj bo. Je pa res, da bi djale lahko brala, pa blodim po netu:zmeden2:

Lunca1 -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:40:37)

Pol pa jamramo da nimamo časa, stran ena pa počiva:)-:)-:)-. Jaz sem v nosečnosti brala knjigo Dojenček in rekla da bom prebrala, kaj že znajo v prvem mesecu, ostalo pa potem sproti. Pozabi, drugi mesec je mimo, poglavje pa seveda neprebrano. Sem samo pokukala, kaj naj bi že znala.:ups::ups::ups:

HuAnita -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:47:18)

Lunca, Pine so take cartike... Tudi jaz sproti odkrivam, kaj že zna. Zdaj me dobesedno preseneča vsak dan... Usta ji bodo kmalu premala za nasmehe, še posebej zjutraj. :love:

Lunca1 -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:55:03)

Naša je v zadnjem tednu precej spremenila in je precej manj jokava:bravo::bravo::bravo:. Zdajle je sicer :((, ker je že zmatrana in bo treba počas spat. Potem bom imela pa kao čas zase, ampak ponavadi zdržim max. pol ure pol grem pa iz preventive raje v postlo. nikol ne veš kdaj se bo zbudila. Načeloma sicer ob 5h, ampak kaj pa veš.:)-

HuAnita -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 20:57:28)

Ha, tale moja Pina pa vleče dreto že od 18.15... Pa (seveda z obveznimi zbujanji - pade dudica, pa dojko pogreša...) do 8-9.009nebesa

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.2.2005 20:59:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Kaj naredite zase? (15.2.2005 21:23:27)

No, pa naj povem, kaj jaz naredim zase:) Seveda mora biti moj ljubi kar priden, da si to lahko privoščim, ampak me pri tem podpira:love: , ter tako malo blaži svojo slabo vest, saj ima on precej več čisto svojega časa...
Redno trikrat tedensko športno aktivnost in vsaj enkrat tedensko tudi babji čvekec. Frizer me vidi na mesec in pol (res terja to precej organizacijskih sposobnosti, saj le ta vzame največ časa, ampak nekako gre:)- ). TV itak ne maram gledat, če pa bi ga že želela, pa ne pridem do pilota:grrr: No, ampak mi pa tako zvečer ostane več časa za branje revij in knjig in pisanje dnevnika. Seveda pa ne grem spat pred pol eno zjutraj.
No, tu in tam pa si privoščim tudi večerjo v družbi prijateljev in kakšen bowling.
Sicer ja pa ta čas, ki mi je podarjen, da ga preživim z mojimi otroci, čisto moj in čisto zame.
Stvari, ki pa sem jih prej naštela služijo za odklop in malo smopotrjevanja:bravo::bravo::bravo:
Uživajte!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

dory -> Kaj naredite zase? (16.2.2005 7:49:06)

Ja ja..zaenkrat z RR-jem..zdej grem pa na aerobiko,v solarij pa h kozmeticarki...tko da za en cas za duso bo :)

African queen -> Kaj naredite zase? (16.2.2005 9:44:18)

Odkar imam otroke sploh nimam časa zase..ko sta v vrtcu ,visim na internetu...danes sem hotla k frizerki,pa je Jakob zbolel...nič,pa drugič...

Stran: [1]