dolenjka -> RE: februarski sončki 2008 - 2.del (16.5.2008 23:04:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Lansko leto me je en dijak 4. letnika prosil, če bi šla lahko po pouku na kavo, ker bi mirad nekaj povedal. ok, sem vedno za. Je začel, da ne ve, če je gej ali ne. ok, jaz polsušam. Pa me vpraša, če sem jaz že kdaj s kakšno žensko seksala. Jaz, da ne .. Pa sem malo mešala kavico, da bi se spomnila čea pametnega. Pa on, če sem se vsaj kdaj fajn poljubljala s kakšno žensko. Pa jaz, da ne, ker mi pač ni do tega. Pa on, da sem čudna, ker danes pa tako ali tako vsi vsepovprek z vsakih. Pa jaz drgnem z žličko in študiram, kaj naj rečem, da ne bom kaj zaj..., ker je pa to pač delikatna zadeva, ki jo je treba vzeti resno. Pa on potem da je ta vikend doživel seks svojega življneja - s tipom starim čez 40 let. sem si mislila, dokler moj dec ne bo toliko star, jaz ne bom vedla, kako je to. Pa je še podrobnosti razlagal, pa je potem k sreči avtobus prišel, pa sem šla hitro gor ... Moj avto pa je ostal na parkirišču. Je bilo kljub vsemu preveč za moja ušesa ... In zdej čakaš, da vaš 40 sveč pihne al si iščeš ljubimca, ki je starejši od 40? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|