|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je kateri test večkrat zatajil kljub nosečnosti
13.5.2008 16:47:21   
loveforever
oj, sam informativno me zanima če je kateri test zatajil, pa je v bistvu bila noseča?, pa kateri test ji je zatajil in kateri pokazal pravilno!"!!!????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je kateri test večkrat zatajil kljub nose...
13.5.2008 17:38:57   
becky
men je prejšnji mesec zatajil. no, v bistvu so mi zatajili trije testi. najprej je bil BC rahlo user posted image , naslednji dan tudi, še naslednji dan pa sem naredila CB, pa se je + takoj pokazal, potem pa izginil. no, M sem dobil atri dni po zadnjem testu-in to konkretno. zdaj upam, da je v soboto ne bo. amak vem, za punce, katerim je pokazal -, pa so bile vseeno user posted image .

držim pesti, da bo +, če si ga želiš

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2008 19:03:58   
frutka_
Ne.  Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. user posted image So kar zaneslijivi.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2008 20:10:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ne.  Pa sem jih delala običajno še preden mi je M izostala. user posted image So kar zaneslijivi.

Enako.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2008 20:30:57   
Inigo
baby check je totalno zatajil. nardila sem dva! oba sta pokazala črtico, ko je bil čisto čisto suh (po cca. 3 urah, kar ni realno). potem sem naredila clear blue in plus se je pokazal v trenutku. takrat ni bilo več dvomov... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2008 22:28:07   
pufka
meni jeuser posted image .sm ga delala pa čakala 15 min pa ni blo nič,nasledn tedn sm pa drugega delala pa je pokalal da je.sm šla gledat v smeti pa je bil prvi tudi pozitivenuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 9:43:45   
sharona
mislm, da je CB najbolj zanesljiv in da pri tem testu skoraj ni dvoma ...

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 10:29:20   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

jp bo kr držalo

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2008 10:53:07   
Hator
Mislim, da so kar zanesljivi. BC je meni pokazal zeloooo rahlo črtico že 26. dan po zadnji M, CB pa dva dni kasneje močan +. Edino eni testi iz Mullerja - Viola mi pa nič ne pokažejo, niti kontrolne črtice, pa sem jih delala dvakrat.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!