|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sličice v materinski
13.5.2008 16:09:32   
uuna
zgrožena sem nad sličicami porodov v materinski. Ko sem jim to omenila, je pa sestra ven padla na mene, češ. da je to čisto naravno. In DA MORAM VEDETI, KAJ SE DOGAJA. Saj ko grem na wc vem, kaj se dogaja, niti malo pa mi ni do tega da bi gledala, kako to delajo drugi... ne vem, zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sličice v materinski
13.5.2008 16:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uuna

zgrožena sem nad sličicami porodov v materinski. Ko sem jim to omenila, je pa sestra ven padla na mene, češ. da je to čisto naravno. In DA MORAM VEDETI, KAJ SE DOGAJA. Saj ko grem na wc vem, kaj se dogaja, niti malo pa mi ni do tega da bi gledala, kako to delajo drugi... ne vem, zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno

Kako jaz tebe razumem user posted image user posted image user posted image user posted image  Skratka nisi edina, ki tako misli. Ampak mislim da sva v manjšini.user posted image user posted image

(odgovor članu uuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2008 19:13:15   
frutka_
Poroda in opravljanja velike potrebe glih ni za primerjat.  V prvem primeru produkt splahneš z vodo, v drugem primeru ti produkt za celo življenje  spremeni svet.
In naslednja stvar je ta, da se mi zdi porod čisto naravna zadeva in nič gnusnega. Tako pač je! Pri porodu ti lahko poleg otroka prileze še kaj druga ven, tudi črevo, pa morda blato ali pa voda,... Ampak to je pač posledica pritiskanja.
Meni se ne zdi nič groznega. Pač pogledaš vstran.user posted image

(odgovor članu uuna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2008 19:25:33   
jajula
jst se pa iz MŠ ne spomim, da bi kakšne grozne slike kazal. oziroma so ble take kt v vsaki knjigi o porodu, tko da sem se zgleda do takrat že navadlauser posted image
mogoče pa so v kakšnih MŠ res grozne slike, sej verjetno se fotomaterial razlikuje

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2008 19:25:39   
Acjom1
Tudi meni se ne zdi nič groznega, ampak čisto razumem, da nekaterim tega ni za gledati. Sicer ne vem, kako to zgleda na materinski, ampak moj bo pač gledal vstran, ko bodo to kazali, ker res mu je nagnusno in noče tega gledat. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2008 19:34:36   
jajula
acjom 1,
če bo tvoj zraven v porodni sobi zna bit šokiran. skoz so poudarjal kako spremljevalec samo sedi zadaj in nič ne vidi, pa mi je blo kr mal bedno, k itak da vse vidi..no hvalabogu moj ni mel kkšnih posledicuser posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2008 19:37:25   
Anonimen
zakaj potem hočejo, da bi bila na porodu sproščena.... gnusno

Itak nic ne vidis....user posted image .

....in mislis samo na to, da bo cimprej konec....in na lepoto, ki pride....in ne na gnusoto.

(odgovor članu uuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2008 19:38:08   
Anonimen
k itak da vse vidi..

Ja, vse, ce hoce...tudi dojenckovo blato....petkrat na dan.

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 20:27:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2008 20:55:43   
Acjom1
hehe, jajula, sem mu prebrala, kaj si napisala, pa se je kar malo prestrašil, je mislil, da bo prišel skoz, brez da bi mu bilo potrebno kaj videti. user posted image No, kakorkoli, pravi, da bo preživel. Mogoče je za tiste, ki so zelo občutljivi na te zadeve, boljše da niso prisotni pri porodu, čeprav sem mnenja, da lahko njegova podpora ženski velik pomaga.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2008 22:46:02   
jajula
ah mojga je blo pred porodom kr panika, pa je vseen bil zraven in tud v velko pomoč (ga je babica sprot komandirala, da me je mogu masirat in podobnouser posted image )
no tko da je mogu večkrat stopit okol pojstle na kateri sm ležala in si ni mogu pomagat da ni pogledu (firbc). ampak nima kkšnih post-porodnih travm.
tvojmu pa reč, da res ful pomaga da je zraven, ker dost časa si v porodni sama in zna bit kr dolgčas, pa če gre kej narobe je dobr da mal po mizi udar. pa tud našo user posted image je on prvi držal v naročju, tko da se zdaj s tem važuser posted image

< Sporočilo je popravil jajula -- 13.5.2008 22:52:04 >

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2008 22:46:46   
Anonimen
ker dost časa si v porodni sama in zna bit kr dolgčas, pa če gre kej narobe je dobr da mal po mizi udar.

Ja, drzi, oboje.

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.5.2008 7:48:17   
srki
Pač, tako je. Zakaj bi nekaj olepševali, če je tako, kot je. Tako bo verjetno tudi pri tebi, ali pa ne. Drugače pa mi na MŠ nismo gledali nobenega filmčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2008 9:14:30   
bambam
Mi smo v MŠ gledali samo filmček o dojenju in nič drugega. Tudi nobenih slik kakšnega poroda ni blo. Pa saj jih lahko vidiš v vsaki knjigi ali reviji na to temo in men  se zdi da smo ženske z dogajanjem tam spodaj pri porodu kar dobro seznanjeneuser posted image . Meni osebno ni to nič nagnusnega(tudi če prileze ven kaj drugegauser posted image ), ker to je narava. Tko smo ustvarjeni, to spada zraven in to je to. Jaz sem hotla da mi dajo klistir in sem se zato počutla bolj sproščeno. Vem pa itak ne, kaj vse je blo tam spodaj. Mojga sem že v nosečnosti pripravljal na "neprijeten" prizor, če bo slučajno kukal med noge. Pa je seveda kot večina radovednih moških to tudi storil in bil na to pripravljen, tko da ni blo problemauser posted image . Če pa noče, pač ne gleda(sam so preveč radovedni ti rečem).

Naj vam dan prinese veliko toplega sončkauser posted image !

Luser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2008 9:35:09   
srki
jah, meni je kljub klistiranju nekaj ven zlezlo, mi je sama babica povedala in me seznanjala, kaj se dogaja. Mojemu pa tudi ni bilo nič takega.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2008 13:08:26   
cleopatra
Jaz nisem glih mnenja, da ker je pa naravno, pa ni nič takega.
Tako kot je rojstvo naraven dogodek, je tudi smrt naraven dogodek. In kdo rad gleda slike mrtvih??? S poklicno profesijo pa je povezano, da določene stvari v življenju moraš gledat in to vzameš v zakup.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?