BONI* -> veliko (preveč?)spi in ali ga boli uho? (15.2.2005 19:15:55)
|
Luka zadnje dni čez dan zelo veliko spi, česar prej nisem bila vajena. Spati ga moram dati na cca. 1,5 ure in spi od 1/2 do 2 ur, če smo zunaj pa brez problema tudi 4 ure. Tudi ponoči lepo spi in se zbudi največ 2x. Z hranjenjem nimava težav. Lahko, da je to za 2 mesečnika čisto normalen ritem, samo jaz tega do sedaj nisem bila vajena. Danes pa že od 14h praktično ves čas spi. Vmes sem ga podojila, ga 2x previla, ga poskušala pripraviti do igre oz. klepeta z mano, pa nisem bila preveč uspešna, ker že spet spi. Saj ne da mi to ne paše (pa še kako paše!), samo malo me skrbi, da se kaj ne kuha (kakšna viroza?), ker tega res nisem bila vajena. Zaradi dvomov sem mu šla meriti temperaturo, ki je pod pazduho pokazala 36.9°C (pred tem sem ga imela kar nekaj časa v naročju), čez pol ure pa v ušesu 36.3°C. Ko sem mu ušesni termometer dala v levo uho, je začel ful jokati, ko pa sem ga potem dala še v desno uho, je bilo pa OK. Ali ga mogoče boli uho in ima zato povišano malo višjo temperaturo in zato toliko spi? Kako naj vem, če ga res boli uho? Najbrž bi veliko jokal, to pa Luka danes sigurno ne. Ali bi bilo uho tudi kaj pordelo? Lp, Boni
|
|
|
|