* Mateja * -> RE: Kako zaposliti 3,5 letnika? (16.5.2008 22:49:57)
|
Moj je tudi stra kot tvoja, smao da je edinček in sva oba doma v varstvu! kaj delava, ni da ni! Zdej ko je lepo greva vsako jutro na sprehod po mestu, peljeva zraven še psa, greva na igrala, po opravkih -vse to peš. POl sva veliko zunaj na dvorišču-se fura z džipom, s motorjem, traktorjem, kolesom, se igra na vrtu, pa kosi travo, pa z žogo, pol se greva z motorizacijo peljat okol hiše, po ulici al pa kar en večji krog. POl kej pojemo, kej pospravimo, rad gleda risanke, pa na internetu tudi kaj iščeva, trenutno rad gleda slike al pa posnetke od vlakov, pa tud kako igrico na rač. mu že dam in pol tle neki tipka! Včasih slikava, riševa, barvava, izdelujeva iz različnih mas, pa kake vizitkr delava, pač kar mami pride na pamet. pa vse moje študijske seminarske sem izvajala z njim. POpoldne pa spet gremo ven, hodi pa v trgovino po špežo, pa na kakšen obisk k sorodnikom al pa kar nekam na saldoled, pa tam na sprehod, pa kake žvali greva hranit k reki al pa sam kamne metat vanjo. JOj bi lahko naštevala, zdej res ni panike ker je vreme lih tapravo za odzuni bit in se šetat! Pozimi je bolj kriza!!
|
|
|
|