Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 18:57:20
|
|
|
|
taj2004
|
Praska pasta mi jo uporabljamo in je ful dobra:bravo:
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 18:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Praška pasta je zakon.
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 19:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikol rdeče rite, ne znam pomagat:-((
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 19:04:40
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Pozdravljena! Mogoče pa so se razvile glivice,ki so zelo neprijetne.Mi smo uporabili canesten ali pa daktarin kremo, zraven za nego pa otroško mazilo za ritko (katero pač upor. vedno).Pa je bilo bolje. Aja skoraj bi pozabila pa hrastovo lubje smo uporabili za kopeli ritke. L.p.!:rozica:
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 19:19:01
|
|
|
|
piščanc
|
Mogoče pa prihajajo zobki. Naša je imela zelo vneto rito od kakanja tik preden je prišel prvi zobek. Baje je bolj kislo blato. Pomagajo kremice (jaz prisegm na bepanthen), pa canesten (samo za to naj jo pregleda zdravnik) in naj ima ritko čimveč na zraku. Če je vnetje hudo jo umivaj z oljem, ne z vodo. Moja kolegica je tudi enkrat kupila Huggies pleničke in se kar cel mesec ni znebila rdeče ritke, plenice so šle pa v smeti.
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 19:21:55
|
|
|
|
BONI*
|
Mi smo imeli tudi kar nekaj čas uneto ritko in tiste bele mozolčke gor. Pa smo probali Bepanten in Praško pasto, pa ni nič pomagalo. In ko sem se ravno začela ornk sekirat glede tega, se je ritka samo od sebe pocajtala. Za hladilno mazilo pa ves čas uporabljamo od Bubschen. Ne vem kaj je bilo krivo niti zaradi česa s je potem ritka pozdravila, vem pa, da prehrane nisem spreminjala, pleničke ves čas uporabljamo iste (Pampers) in tudi čistilne robčke imamo ali Nivejine ali pa od Pampersa (oboje sensitive). Tudi glede nege nisem nič spreminjala, tako da ne vem:zmeden: Lp, Boni
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 19:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Boni, gotovo je pomagala Praška pasta, samo malo z zamikom, ha, ha.
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 20:21:35
|
|
|
|
BONI*
|
Splišni, škoda k nima garancijskega listaker bi jo nesla reklamirat:)-
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 20:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Boni, to jo kar spravi, saj jo boste še potrebovali.
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 15.2.2005 21:59:10
|
|
|
|
Skabi
|
Moj sin je tudi imel velikokrat vneto ritko, potem pa smo plenice za enkratno uporabo zamenjali s pralnimi (štorklja, racman) in vnete ritke ni bilo več. Nikoli.
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 16.2.2005 8:38:25
|
|
|
|
kaja11
|
Mi smo imeli rdečo ritko dokler nismo začeli uporabljati kremico Bebival. Pozdravila sem jo pa s kopelmi iz hrastovega lubja. Tudi Canasten sem dva dni uporabljala... revež je imel tudi gljivice.. smo jih dobili pri menjavi planic:( Pred enim tednom mi je za dva dni zmanjkalo Bebival kreme in sem uporabljala drugo.... takoj rdeča ritka:(
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 16.2.2005 11:08:14
|
|
|
|
Nejka1
|
Hvala za vaše izkušnje.Torej bi lahko bili krivi zobki? Namreč zadajle dobivamo zgornja dva in smo tečni, sitni in uboooogi. Sinoči sem mu ritko okopala, potem jo natrla še s kamilicami in nato namazala in je danes precej boljša. Me pa zanima, a se tole hrastovo lubje kupi v lekarni? LP in hvala, Nejka
|
|
|
|
A ste tudi ve imele ta problem? 16.2.2005 22:30:42
|
|
|
|
Skabi
|
Ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?