massylou
|
Naj se malo pohecam: welcome to the club . Najbrž ima tvoj sonček obdobje, ko še posebej rabi mamico in bližino. Pri nas je bilo tako že od 1. dne v porodnišnici, po kakih 9m pa je prerastla. Sem si tudi vzela jar nekaj časa, da sem jo na posteljico navadila: ful sva se igrali čez dan v posteljici (jaz obvezno zraven), stalno sem ji razlagala in kazala, kje ati&mami ajata in kje ona, zvečer sem jo dala v posteljico, jo božala po ličkih, vratu, laskih in ko je jokala, sem jo vzela ven, jo potolažila in spet nosila, dokler ni skoraj spala, potem pa nazaj not in jovo-na-novo - tudi po 2 uri... Začela sem pa pri prvem dnevnem spancu, ko je bila res utrujena in je bilo svetlo, tako da je vse videla in se ni dolgo upirala. Preden se je prebudila, sem jo pričakala ob posteljici... Sem pa to začela delat pri 11m in ko je bila povsem zdrava, brez rasti zobkov. Pred tem pa sem jo kake 3 mesece čez dan uspavala v vozičku s petjem, telefonom, zunaj ko je avte gledala... in jo vozila sem in tja, da je videla, da se da zaspati tudi izven naročja. Skratka, cel projekt. Ampak prijazen do malecke. Če se še kaj spomnim, ti napišem.
|