|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škrlatinka in EKG
13.5.2008 8:46:40   
mika
Tukaj sem prebrala, da so vašim otrokom zaradi škrlatinke naredili tudi EKG, meni pa je prediatrinja rekla, da ga več ne delajo, pregledajo samo urin.

a je to praksa samo v MB ali tudi drugod po Sloveniji. izvid urina je bil dober, zdaj pa ne vem če bi šla s hčerko na samoplačniški EKG pregled.

Počutila se  je dobro že naslednji dan po AB, je navihana tako kot ponavadiuser posted image , ampak vseeno....

prosim za mnenja, hvala

< Sporočilo je popravil mika -- 13.5.2008 8:47:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škrlatinka in EKG
13.5.2008 8:51:10   
Mišni
V Kranju ne dajo na EKG po škrlatinki, vsaj kolikor vem. Vsaj včasih niso.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2008 8:55:14   
vlak
Mojim dvema tudi niso delali ekg-ja po škrlatinki, pa sta jo v treh mesecih prebolela dvakrat. Stara pa sta dve leti in pol in pol leta.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2008 8:56:07   
vlak
Sem pozabila napisat da smo iz Ljubljane.

(odgovor članu vlak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2008 13:22:52   
frutka_
Naju tudi niso dali. In ne poznam niti enega, ki bi šel.user posted image
Če je bolezen prebolela v neki normalni obliki po mojem EKG-ja ne delajo. Poleg tega se škrlatinka lahko pojavi v 4-ih različnih virusih in jo še lahko preboli. Na žalost.
Mi2 nisva šla nikamor, sem pa malega pazila da ni preveč norel, dolgo je bil doma, da je prišel k sebi in je zaenkrat vse BP.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2008 13:54:53   
mojca75
tudi midve iz Lj, po škrlatinki niso delali EKG-ja, mislim da to ni več praksa, je pa bilo baje včasih saj je zaradi slabih antibiotikov (oz slabših) je škrlatinka pogosto puščala posledice - na srčku, oz zaradi nezdravljenja škrlatinke

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2008 20:55:36   
doroteja23
Tudi moji niso po škrlatinki naredili ekg, kljub temu da je srčna bolnica. Baje da škrlatinka ne pušča več posledic, tak kot jih je včasih, zaradi drugačnih antibiotikov.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.5.2008 9:22:58   
katka11
oj
tud nas pikec (3 leta in 4 mesece) je mel skrlatinko. dobil je ospen in rekli so naj bo 10 dni doma poje sirup potem naj dava vodo in prideva na kontrolo. no in tko smo naredili, vceraj je dobil zadnjo zlicko sirupa(ob 12ih), popoldne sva sla dat vodo, dons sta sla pa z atijem na kontrolo.
no in pravi da ima grlo se rdece pa se ozmerjala ga je zakaj ni jedel sirupa 10 dni. ja zakaj zato ker ga je prej zmanjkalo. ja pa zakaj niste prisli se po recept? zato ker nam je rekel zdravnik nej poje sirup pol pa kontrola. in je napisala se en recept za antibiotike. ja in kaj nej zdej poje vse al kaj. ne da naj je tolk de bo 10 dni. torej se dva dni.
v lekarni je se enkrat vprasal, pa se je una smejala in rekla da ce je vmes prekinil mora pojest vse ker drugace je brezveze...user posted image pa zdej, kdo ma prav? naj ga se filamo z antibiotiki?
drugac ze par dninima vrocine in je u redu. tud je ze normalno...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.5.2008 15:13:21   
mika
Hvala vsem za odgovore.

katka 11, pokliči pediatrinjo in jo še enkrat vprašaj.

naša P mi je enih 5x rekla, da res mora spit oSPEN DO KONCA(10 DNI), ker je škrlatinka nevarna bolezen. nam je takoj dala 3 stekleničke sirupa.

poleg tega je škrlatinka zahrbtna, ker si otroci dokaj hitro opomorejo, rada se ponovi, pušča pa posledice, če ni pravilno zdravljena.

< Sporočilo je popravil mika -- 16.5.2008 15:15:42 >

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?