Kako jih umivate? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Vittel -> Kako jih umivate? (15.2.2005 16:57:25)

Kako ve umivate svoje :duda:? Moj malček je star 2,5 m, pa se še vedno umivava s trdim otroškim milom samo 1x na teden. Drugače samo z vodo. Kdaj začeti uporabljati šampon? Ali je ritka dovolj umita samo z vodo in vato ali je potrebno tudi milo?
Hvala za vaše odgovore. :rozica:

KIRA -> Kako jih umivate? (15.2.2005 17:05:24)

jaz jo vsak drug dan kopam, že od vsega začetka. čist mal kopeli dam not, tist kombiniran s šamponom. to pa zato, ker če se recimo pobruha in podobno, sam z vodo ne gre dol, pa smrdi. s kopeljo pa je čista ko sonček.

Lp

ZARA -> Kako jih umivate? (15.2.2005 17:12:12)

V tummy tubu,vsak drug dan...Samo z vodo k jim prilijem kamelce al pa hrastovo lubje,drugac pa nobenih kopeli...Zara je stara 9 mesecev pa je se nikol nisem okopala s kopeljo...
Ravno tako ji lase umivam samo z to vodo v kateri se koplje...
lp:rozica:

Annny -> Kako jih umivate? (15.2.2005 17:34:03)

Kombiniram Tummy Tub in banjico..vsak dan, ker veliko poliva..notri dam eno mini kapljico kopeli.

LP

- Mini - -> Kako jih umivate? (15.2.2005 17:48:42)

Mi kopamo našega :duda: (star je 2 meseca) 3x na teden.V vodo dam vedno nekaj kapljic kopeli.Laske mu umivam samo s to vodo.Ritko mu ob vsakem previjanju obrišem z vlažnim robčkom, potem pa še samo v kopeli.

Pri starejši pa sem začela uporabljati šampon pri enem letu( je imela že kar veliko las).

lp Mini

babylove -> Kako jih umivate? (15.2.2005 18:06:53)

Denis je star 1 mesec; od prvega dneva dalje (že v porodnišnici) ga vsak dan umijem z otroškim tekočim milom od glave do pete, potem pa splahnem v čisti vodi.

Pri previjanju pa ritko umijem tako kot ti samo z vato in vodo - meni se zdi dovolj.

Anonimen -> Kako jih umivate? (15.2.2005 18:21:56)

NA začetku sem ga vsak dan kopala...tam do 4 meseca, bilo je poletje. V vodo sem dala malce šampona od Nivee.

Sedaj ga kopam 2x na teden. Uporabljam prav tako šampon od Nivee.

Anja167 -> Kako jih umivate? (15.2.2005 20:15:34)

Jaz sem ritko začela umivati z milom šele zdaj, ko je gosto hrano. Je tudi blato drugačno. Saj boš videla.

kaja11 -> Kako jih umivate? (16.2.2005 8:40:54)

Vsak dan ga kopam v vodi, 1x na teden ga namilim od glave do pete... med previjanjem samo voda in vatka... če je zeloooo pokakan uporabim tudi malo mila.

Magi* -> Kako jih umivate? (16.2.2005 11:25:39)

jaz jo pa kopam v vodi, kateri dodam malo mandljevega olja. 1x tedensko jo namilim (trdo otroškim milom). če je kaka trdovratna umazanija pa z vato z oljem - gre vse dol. ne uporabljam kozmetike, ker sem tudi sama imela probleme s kožo, ker sem se preveč umivala z raznimi preparati in si uničila pH:(

njena koža je dišeča in svilnata. tudi Kleopatra se je umivala z oljem, mlekom in vodo, ali ne?

Stran: [1]