krk omorika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


tanjusi -> krk omorika (12.5.2008 18:45:34)

Zanima me samo kakšne so vaše izkušnje z krk-punat hotel Omorika.
   Na sploh kakšen je Krk kako je z sprehajalnimi potkami , kaj priporočate za ogled.
Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




bibolina -> RE: krk omorika (12.5.2008 19:02:16)

tanjusi,

za ta hotel točno ne vem, ti pa povem, da je krk na splošno zelo fajn za večerna sprehajanja.
imaš mesto krk, kjer je v sezoni zvečer prav lepo, ko vidiš kako se ljudje šetkajo gor pa dol.. imaš en kotiček štantov, potem hodiš ob marini, imaš tudi tiste ozke ulice s trgovinicami..
potem je tu punat, neskončno dolga marina, ful lepo, če rad občuduješ vse tiste jahte..
zelo lepo je v baški, predusem čez dan, ko je polna plaža ljudi.. spominja na tisto v nadaljevanki obalna straža..doooolg zaliv, mivka, hribi na eni in drugi strani, kot v pravlici.. vzdolž te plaže potka, idealna za sprehajanje, ob njej pa znameniti štanti..
meni osebno najlepša pa je malinska.. na enem koncu štanti, potem marina, pa veliko sladoleda, če pa se rada sprehajaš, greš ob obali proti jugu, ta pa nevem kdaj se konča..me je prej vedno minilo in sem obrnila..
je pa lepo tudi v njivicah..dolga obala, ves čas potka, primerna za sprehajanje, ob potki pa seveda štanti, picerije, sladoledarji..




Pikabu -> RE: krk omorika (12.5.2008 21:03:52)

Nama je bil ta hotel zelo, zelo všeč. Sobe, še posebno družinske so dovolj prostorne in imajo dva prostora. Sicer nista ločena z vrati, ampak je dovolj, da otrok spi v sobi poleg, midva sva pa vseeno lahko gledalal TV ali pa kaj drugega počela, ne da bi motila otorka pri spanju. Klima v sobi je super, mož je rekel, da je bila najboljša do takrat, ker se jo je dalo res dobro uravnavati. Kar se hrane tiče, je mogoče malo manj izbire, nekako po tri različne jedi, je pa samopostrežno. Meni je bilo takrat zelo všeč, ker sladic ni bilo veliko. Je bilo pa vseeno dobro za jesti. Naju je najbolj motilo to, da smo daleč hodili na plažo. sicer je blizu, ampak samo betonska, mi smo pa hoteli pesek, ki je bil precej daleč stran. Sicer pa kot je že predhodnica napisala, je ogromno možnosti sprehajanja, tudi življenje je pestro in se ves čas kaj dogaja, tako da nama je bilo na splošno zelo všeč. Tudi sam Krk je lep, mi smo vsak večer hodili v drugo mesto na sprehode, da smo si še malo ogledali sam otok. Da ne hodimo več na Krk je vzrok predvsem to, da je bolj nestanovitno vreme.  




Stran: [1]