fantek in dojenček-igrača (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

onina -> fantek in dojenček-igrača (12.5.2008 10:30:04)

Sin bo 20 mesecev star, ko bo dobil bratca. A mislite, da bi mu že prej kupila kakšno igračo-dojenčka, da bi se malce navadil? Zaenkrat je star 16 mesecev in se mi zdi, da še dosti ne razume, kar se tiče dojenčkov... rečem mu samo: "Kje ima mami dojenčka?" in potem on pokaže na moj trebušček in mi vleče majčko gor ali pa kar na svoj trebušček pokaže.

Sem razmišljala, da bi mu kupili enega dojenčka, ki bi ga npr. potem ujčkal, medtem, ko bi jaz "pravega dojenčka" negovala (dojila, previjala, pestovala...).

Kateri dojenček bi pa bil najbolj primeren za 20 mesečnika?

srki -> RE: fantek in dojenček-igrača (12.5.2008 10:33:06)

Če mu želiš kupiti, ni nujno, da je ravno dojenček. Vsaj pri nas je to kar en medvedek, ki ga ima že od rojstva za ljubljenčka, sedaj, ko sem noseča, še toliko bolj. To je njegov dojenček, ki ga previja, mu slinčke zavezuje, z vozičkom ga vozi. Še pod majico si ga tlači[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa res, da malo drugače to dojema in sprejema, ker bo star 4 leta.

Anonimen -> RE: fantek in dojenček-igrača (12.5.2008 11:15:53)

Poglej kake Chou-chouje. Od mojega malemu ga je dedek mraz prinesel, ko je imel 2 leti pa se malo - si ga je sam zazelel. Ima pa mini baby borna - ima mehko telo, damo glavo, roke in noge ima plasticne. Velik je okorg 35 cm, se mi zdi, pa da se ga kopat. 

nuala -> RE: fantek in dojenček-igrača (12.5.2008 13:11:29)

Jaz sem ga mojemu starejšemu kupila, preden se je rodil mlajši, vendar ni bil zainteresiran, niti malo.
Ko nad njim ni pokazal navdušenja niti mlajši, smo vse skupaj zapakirali in oddali.
Tako da, kakšnih hudih stroškov si raje ne delaj.

onina -> RE: fantek in dojenček-igrača (12.5.2008 14:16:39)

Hvala za odgovore. Bom kar kakšnega medvedka uporabila namesto dojenčka, pa bo.
Pozdravček!

Pobalami -> RE: fantek in dojenček-igrača (13.5.2008 9:11:07)

Pa kupi oz. še bolje sposodi si kakšen otroški voziček, da bo medija notri prevažal.

Stran: [1]