RE: odšel (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

lemavrica -> RE: odšel (13.5.2008 9:43:56)

Rosisa oprosti ampak če bi se smrtno ponesrečil vidva nebi bila skupaj.

Anonimen -> RE: odšel (13.5.2008 9:46:06)

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Za njegovega očeta je odgovorila.

maruškaŠ -> RE: odšel (13.5.2008 9:48:34)

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jp tole bo pa čist držalo. Sicer pa - misliš, da bi bilo res drugače, če ti ne bi kao težila? Ja zanj bi bilo drugače - vse isto bi lahko počel - pa še noben mu ne bi težil.

Bodi vesela, da je odšel, ker ti nisi imela dovolj poguma oditi ali pa ga postaviti pred vrata. In tudi glede na to kako daleč sta prišla - skrajno dvomim, da sploh imata možnost karkoli popraviti. On bo vedno zahteval svobodo, neodvisnost - ti pa boš morala vedno popuščat, požirat in se jezit.

Postavi se na noge in se zavedaj,  da ti je bolje brez njega kot z njim in da v bistvu je bolje, da ne pride nazaj.

lemavrica -> RE: odšel (13.5.2008 9:48:51)

Aja pol sem pa narobe prebrala. Oprosti.

Anonimen -> RE: odšel (13.5.2008 9:53:21)

IZVIRNO SPOROČILO: rosisa

naj povem da se je smrtno ponesrečil z delovnim strojem (je bil vinjen). kej dost pa ne vem k se je prej ponesrečil ko sva začela hodit in tud on noče govorit kej preveč o njemu zato ga niti ne sprašujem.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 

ne razumem? Kdo se je ponesrečil?

srki -> RE: odšel (13.5.2008 9:56:15)

Njegov oče, nimam pojma, kaj ima to veze.

Pa še enkrat rečem, bodi vesela, da je odšel on in ne ti, če se tako obnaša. In pol še reče, če mu ne bi težila. ja kaj pa, mu dala žegenj, ker pohajkuje. Ma, ta ni resen.

Škoda časa za zakonsko posvetovalnico. Ne vem no, mogoče bi ga pa kaj spametovalo. Samo pol bi se moral res on sam odločit in stat za tem, kar se je odločil.

maruškaŠ -> RE: odšel (13.5.2008 10:03:40)

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Njegov oče, nimam pojma, kaj ima to veze.

Pa še enkrat rečem, bodi vesela, da je odšel on in ne ti, če se tako obnaša. In pol še reče, če mu ne bi težila. ja kaj pa, mu dala žegenj, ker pohajkuje. Ma, ta ni resen.

Škoda časa za zakonsko posvetovalnico. Ne vem no, mogoče bi ga pa kaj spametovalo. Samo pol bi se moral res on sam odločit in stat za tem, kar se je odločil.

on bi ta spravu v zakonsko svetovalnico, ker dejansko verjame, da mu ti težiš on pa ima pravico pohajkovat. Ko bo (ali ko bi) ugotovil, da temu ni tako - ga zakonska svetovalnica ne bi več zanimala. Ali pa bi si rad kupil čas... čas za zavlačevanje.

srki -> RE: odšel (13.5.2008 12:43:20)

No saj, sem napisala, da ne vem, če je tala posvetovalnica dobra.

Balerina -> RE: odšel (13.5.2008 14:17:36)

IZVIRNO SPOROČILO: rosisa

Včeraj zvečer je prišel kao še po računalnik in še nekaj stvari. No pa sva se mal pogovarjala in mi reče če mi neb tok težila bi blo vse lepo in prav. Ja kaj mu ne bom težila če ga pa nč ni doma in se vlač naokoli. Ampak vsaj pogovarjala sva se v mejah normale brez kričanja, grdih besed,...Mal sva se tud okrog tega zakonskega svetovanja če katera kaj ve če to kej koristi.
Drgač pa tud jaz mislm d če sva skupaj naj bi blo vse skupno, ne pa vsak pol. Sam ne vem kok to njemu dopovedat. To mi je najtežje k se ne da pogovarjat z njim k je tok vase zaprt. 

Jaz sem ti pa hotela napisati če je kakšen kovček pozabil da ga boš klicala no ja pa je že sam ponjga prišel. Ker bi ti predlagala da mu ga po pošti pošlješ na njegove stroške.

Jaz na tvoje mestu bi le še zadeve okoli preživnine uredila in to je to. Z njim nimaš več kaj početi. Od njega si najboljše že pobrala, pogled tvojga sončka. Ob pogledu na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se lahko le vprašaš ali bi lahko živela s človekom ki mu niti do tazga zakladka ni toliko da bi preživel uro z njim in m je več do pijač v gostilni.

Biba74 -> RE: odšel (13.5.2008 19:57:25)

Zakonsko/partnersko oz. družinsko svetovanje? Zakaj pa ne?! Izgubit nimaš kaj! On tudi ne. Tam nihče ne naredi nič namesto tebe, se moraš prekleto zakopat v sebe, svoje doživljanje, svoje odnose,.... Lahko samo pridobiš, če ne za to, pa za naslednjo zvezo. Poskusita in srečno!

pijja -> RE: odšel (13.5.2008 20:53:47)

Lažje ti bo brez takega moškega kot z njim.

Najbrž je težko,ampak res ti bo bolje brez njega.

kajajaka -> RE: odšel (13.5.2008 21:03:42)

rosisa, sorry, ampak res mi ni jasno zakaj se sekiraš.
Ne pomaga ti finančno, ne pomaga moralno, ne sekira se za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]... Bodi srečna, da je spokal, pa moli, da se ne vrne...

Kot sama pišeš od njega ni nič... za kaj bi se torej sekirala za nič? "Sama" si itak že dlje časa in ne šele odkar je dejansko spokal...

Uživaj življenje s svojo pikico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]! Pa pozabi, da je kdaj obstajal - razen preživnine seveda - to poberi kolikor se da.

Pa srečno!

srki -> RE: odšel (14.5.2008 7:40:28)

IZVIRNO SPOROČILO: pijja

Lažje ti bo brez takega moškega kot z njim.

Najbrž je težko,ampak res ti bo bolje brez njega.

Ja, brez takeg, kot je on, pa res.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]