|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsi
15.2.2005 14:36:31   
Anonimen
Zanima ne kdaj so se vam začele večati?
Že sedaj nosim št.85D pa sem radovedna če se do do konca kaj spremenilo (sem v 20t).upam da ne ker nebom imela nobene izbire, že sedaj je problem:((.

Hvala zapomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   prsi
15.2.2005 14:41:09   
total
Ja veš da se bojo še mal povečale,meni je bilo prav fajn ko so zrasle,saj imam bolj manjše prsi,tako da sem zdaj zadovoljna,lahko bi pa še zrasle.

Lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prsi
15.2.2005 14:43:37   
total
Praviš da si iz okolic KK,kje natanko?

Lp Total

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prsi
15.2.2005 15:01:05   
Meceno
Mal se mi :)- , ker drugače tudi jaz prihajam iz okolice KK, živim pa v MB pri fantu .
Imam isti problem in mi itak že od osnovne šole ni jasno kak :hudicek: , so mi lahko iz 0 , zrasle na
75 C,imam mal fobije.
Zdaj sem :nosecka:, pa imam 75E, no malo so mi le velike,ampak moj dečko pa se samo smeje.
Kaj če bom imela zize večje od bušija ?
Itak že so :((
Če to ni kaj neklearna :grrr:skuhala !!

Drži se nazaj

:nosecka:17t/6dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prsi
15.2.2005 16:54:24   
N&N&D
Meni so se prsi povečale v nosečnosti le za malenkost, bolj pa po porodu, tako da mi je bil en nedrček za dojenje, ki sem ga kupila v nosečnosti po porodu celo premajhen. Tudi meni bi kar ustrezalo, da ostane tako kot je, saj imam manjše prsi:).
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prsi
15.2.2005 17:47:47   
pravljica
tudi meni so se prvič spremenile po porodu...zdaj imam malo bolj polne, številka pa je še ista...malo večje pričakujem po porodu, potem pa upam da pridejo nazaj na sedanje stanje (B ali C)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prsi
15.2.2005 18:56:36   
Anonimen
Ojla!

Jaz sem prišla iz 75 E na 80 F! Mi je dober samo Liscin minimizer!

Izbire res ni velike. Ko sem hotela kupit nekaj v košarici F so rekli, da tako velikih številk pa nimajo. Potem pa imam največje prsi v Sloveniji!:ups::ups:

Aja, pred načrtovanjem nosečnosti sem imela 70 B ali C! Kaj nardijo hormoni!

BOjana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   prsi
15.2.2005 19:35:47   
SU
Mene so začeli moji modrci tiščati nekje 2 meseca nazaj - torej nekje v 5. mesecu... Pa sem šla v nabavo in namesto, kot do zdaj 75-80B, kupila 85D!!! Bi me kmalu kap...Je pa luštno zdaj, ko nič več nikjer ne tišči... Je pa odvisno od posameznice do posameznice...LP, Saša (32,2/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prsi
15.2.2005 19:51:49   
Anonimen
Men so na zacetku ful "polne" postale, tezke kot :kuza:. pol se je malo umirilo.potem pa sem si za bozic umislila 2 modrcka , ki sta mi nekje v sredini januarja postala zelo hudo premala:((joj me je lr strah kam to raste,se malo pa si bom hodla po njih:grrr::)-:((:(:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   prsi
16.2.2005 10:34:25   
pravljica
punce, tu vam dam link spodnjega perila Anita, ki ga prodaja Ma-mi v poštni ulici v MB...imajo številke tudi do H
http://www.anita.com/de/de/148,1,104,1480__products-main.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prsi
16.2.2005 12:44:50   
Lana_s
Jaz sem tudi med tistimi, ki si morajo bolj pogosto kupovat modrček med nosečnostjo. Že po mesecu dni so mi bili prejšnji modrčki premali (75-80B). Sem si kupila 85C, po dveh mesecih spet premali. Zaenkrat sem pri 90C. Zdaj bi pa bilo že počasi dovolj, ker so že kar precej težki in mi tako veliki niso nič kaj všeč.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?