Teja N -> Kaj mislite o gejih? (15.2.2005 15:53:38)
|
Jaz pa pogosto pravim takole: Kaj, če bi bil svet obrnjen? Kaj, če bi bili heteroseksualci v manjšini? Kaj, če bi med ljudmi veljalo za sramotno ljubiti nekoga, ki je drugega spola kot ti? Kaj, če si ne bi upali priznati svoje ljubezni iz strahu pred neodobravanjem? Presneto težko bi nam bilo. In najbrž tudi za homoseksualne ni ravno z rožicami postlano in tako lahko, kot je nam. Jaz nimam popolnoma nič proti njim in žal mi je ljudi, ki so tako primitivni, da delajo neke razlike. Meni se ne zdijo prav nič različni. Zelo spoštujem ljudi, ki se trudijo v to smer, da se porušijo tabuji, dase začne pogovarjat o teh stvareh v javnisti. Mednje sodijo tudi Sestre. Pa ne glede na to, kakšno muziko delajo, ful so mi všeč, ker so dosegle, da se govori o njih in da se zčnejo ljudje malo zanimat. Se mi zdi, da smo Slovenci še vedno precej zaprti do takih stvari. Tudi sama sem že razmišljala, kako bi reagirala, če bi mi Timotej nekoč povedal, da ima rajši fante. Objela bi ga in poljubila in mu povedala, da sem srečna, da se mi je zaupal. Seveda bi tudi takoj hotela spoznat tistega fanta, ki mu je ukradel srce. Se veselila z njim novih ljubezni. In mu stala ob strani, kadar bi bil prizadet. Predvsem bi mu pa dala vedet, da ga imam neskončno rada, ne glede na to, koga ima on rad. Lp, Teja:)
|
|
|
|