Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 11.5.2008 20:53:36
|
|
|
|
lindy
|
Verjetno že v 13 tednu ja...
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 17.5.2008 23:06:56
|
|
|
|
gold fish
|
....da še jaz malo vskočim..... tudi moje brce še niso tiste ta prave...je pa tudi pri meni posteljica spredaj.... ...zdaj pa me zanima zakaj se čutijo kasneje , po moji logiki bi se naj čutile prej, če je posteljica spredaj..... (ali to pomeni, da brca navznoter?) Me to you in Gloria - me smo pa tako na vezi med sept..... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 18.5.2008 10:21:13
|
|
|
|
lindy
|
Ja pomoje zato, ker je čez trebušček spodaj še posteljica, če jo imaš pa zadaj pa jo spredaj ni in ko otroček brca, brca v posteljico in zato naj bi manj čutle . Drugač pa sem jest g. vprašala, če je kej na tem pa je rekla da to nima nč veze s tem!
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 18.5.2008 10:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Prve brce se lahko čutijo različno. Tam od 16. pa do 22. tedna, okvirno. Jaz sem jih čutila izredno kamlu, v 17. ampak predvsem zato, ker sem bila ravno v bolnici in sem res cel dan samo ležala, v tišini in sem "poslušala" svoje telo. Kajti prve brcike ne čutiš nekje sredi trgovine, temveč, ko se popolnoma umiriš in si nanje pozoren, ker so resnično zelo nežne. Me to you, svetujem ti, da se uležeš v posteljo, v tišini in čakaš. Bodi pozorna in pričakuj le nežno prhutanje.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 9:58:18
|
|
|
|
Maja T.
|
Me to you, zdaj že čutiš brcike? Tisto, ko si opisovala, da čutiš kot da bi počil mehurček, to je to, tako se začne...
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 10:37:19
|
|
|
|
mika
|
ne verjamem pa tistim ki so kao čutle že pri 16 pa 17 tednu al pa še prej! zakaj pa ne? jaz sem jih začutila v 17tednu. nosečke se med seboj razlikujejo. tako kot ne morejo imeti vse enako velikih trebuščkov, ne morejo čutit istočasno gibov ali rodit na PDP- te so pravzaprav redke...... me to you, boš imela bolj umirjenega
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 11:09:16
|
|
|
|
benika
|
Oh nč se ne sekiraj, jest sem mojo pupiko začela dobro čutit šele zdaj pa sem v 30 tednu, prej pa tudi čisto malo, tko da pomoje je čist odvisn pri vsaki, ne verjamem pa tistim ki so kao čutle že pri 16 pa 17 tednu al pa še prej! O ja, kr verjemi. Jaz sem jih v 2 začutila v 16. tednu, v 1 pa šele v 22. Res pa ne verjamem, da se brce začutijo v 13. tednu
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 11:42:53
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem jih začutila v 24. tednu. No, vsaj takrat sem bila šele sigurna, da ne gre več za črevesje...
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 11:55:33
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jaz sem jih začutila v 24. tednu. No, vsaj takrat sem bila šele sigurna, da ne gre več za črevesje... Ja, jaz tudi takrat enkrat ali pa še kakšen teden pozneje. Mi je pa G kar napisal, da čutim gibe, saj jih je že skoraj on prej.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 11:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih začutila že v 17.tednu, ni pa nič narobe, če jih začutiš kasneje. Vem pa za neko nosečnico, ki jih še v 30. tednu ni začutila, pa so jo nato pregledali, pa je bilo vse vredu.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 12:16:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindy Oh nč se ne sekiraj, jest sem mojo pupiko začela dobro čutit šele zdaj pa sem v 30 tednu, prej pa tudi čisto malo, tko da pomoje je čist odvisn pri vsaki, ne verjamem pa tistim ki so kao čutle že pri 16 pa 17 tednu al pa še prej! Zakaj se ti zdi, da je nemogoče, da ga nekatere že v 17. tednu začutimo, jaz sem že med tistimi, ki sem ga začutila, pa na začetku tudi nisem bila prepričana, če je to tisto pravo. Je pa res, da se to najbolj čuti ko se umiriš! Sicer pa vsaka posameznica to občuti drugače.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 15:03:32
|
|
|
|
lindy
|
Ja ja vredu punce, sam da ste jih čutle...
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 15:19:46
|
|
|
|
Polynesia
|
Moji sestri je fantek začel brckati v 17.tednu in to na orng zvečer ko je šla spat. Kolegici pa ravno tako v 17.tednu. Ne vem kaj je to takega, da nekatere pišete takšne odgovore. A ne morete sprejeti dejstva, da nekatere začutijo prej, druge kasneje. A je tuki sploh kaj za razumet pismo, halo .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.5.2008 15:20:28 >
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 15:23:33
|
|
|
|
mika
|
A je tuki sploh kaj za razumet pismo, halo . ah Polynesia, bogsigavedi koga imam jaz za G, da se ni čudila tako zgodnjim brcikam
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 15:26:24
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika A je tuki sploh kaj za razumet pismo, halo . ah Polynesia, bogsigavedi koga imam jaz za G, da se ni čudila tako zgodnjim brcikam
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 15:40:25
|
|
|
|
lindy
|
Ja jest ne vem kaj vi ne rezumete?
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 18:49:58
|
|
|
|
ključek
|
Me to you, zdaj že čutiš brcike? Tisto, ko si opisovala, da čutiš kot da bi počil mehurček, to je to, tako se začne... še vedno bolj "balončke", mogoče je vmes tudi kakšna brca, amapk zelooooooooooo nežna.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 18:50:35
|
|
|
|
ključek
|
me to you, boš imela bolj umirjenega zgleda, ja. ne bo nič po mami........
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 20.5.2008 23:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem začutila brcike na začetku 17. tedna in sem tudi prepričana, da je bilo to to
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 21.5.2008 7:15:05
|
|
|
|
ključek
|
Tudi jaz sem začutila brcike na začetku 17. tedna in sem tudi prepričana, da je bilo to to super!!!
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 21.5.2008 17:08:25
|
|
|
|
_ancica_
|
sicer se nimam izkusenj z brcami, sem pa ravno danes nekje prebrala, da ce jih ne cutis do nekje 23., 24. tedna se ni nic narobe
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 21.5.2008 18:32:37
|
|
|
|
cleopatra
|
1. nosečnost: posteljica spredaj, prvi metuljčki v 22. tednu 2. nosečnost: posteljica zadaj, prvi metuljčki v 16. tednu pol mogoče res bo nekaj na tem, da če je posteljica spredaj mogoče mau ublaži prenos na trebušno steno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2008 21:31:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 22.5.2008 10:33:37
|
|
|
|
Teya*D.
|
Jaz pri prvi nosečnosti prvotno sploh nisem vedela, da čutim brce ker nisem vedela kako to zgleda oz. kakšen je občutek. Bilo je podobno kot neki mehurčki, kot da bi odprl radensko. To je baje bilo to. Ko pa je bila prvič močna brca pa mi je kar vzelo sapo . Vse bo v redu ne skrbi. Zarad sebe pa pojdi k ginekologu, da se pomiriš.
|
|
|
|
RE: 22.teden, pa še vedno ne čutim brc.......... 22.5.2008 10:42:13
|
|
|
|
muška
|
Zakaj ne verjamete, da lahko čutiš brcike že prej? Zdaj boste potem verjetno rekle, da si izmišljujem, ker sem jih čutila že na sredini 11 tedna? Ne vsak dan da ne bo pomote, bili so pa intervali, ko mi je metuljčkal po trebuhu v enem intervalu potem pa čez kakšno uro ponovno, potem pa recimo dva dni nisem nič čutila, pa spet dalje jovo na novo. Ko sem gin v 12. tednu vprašala če so to že gibi, se mi je smejal, ko pa je poslušal srček, sem v istem trenutku spet dobila tiste brcike, pa je rekel, prav imate, brce so. Torej? V drugo pa sem dokaj pozno prvič začutila gibe.
|
|
|
Zaupate medicino?willmapopolnoma (
26%)
delno (
66%)
ne (
8%)
Število vseh glasov: 137Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!