Ali je to driska in kdaj previjati? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Sarica2 -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 13:16:57)

Moj 2m sinček ima vodeno rumeno blato, vmes pa so bele grudice ter tudi nekaj malega sluzi. Skrbi me, ker imamo težave s težo. Poleg tega me zanima, kdaj je najbolj smiselno previjati? Pred, med ali po dojenju? Sedaj se dogaja to, da se previjamo pred in po dojenju. Tudi zaradi pogostega kakanja ne vem, če je to o.k.

Luni -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 13:26:39)

Prav gotovo je dojen, kajne? in to je čisto O.K.

:muca:

Anonimen -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 13:28:50)

Glede kakanja - preberi si debato malo nižje.

Glede previjanja pa ne vem :zmeden: Midve sva se previjale pred pa med pa po dojenju, nikol ni bilo prav. Če sem jo pred, se je med jedjo obvezno pokakala :hudicek: , če pa po, je vmes zaspala in potem predolgo ni bila previta. Ah pa saj ne bo več dolgo problem.

Lunca1 -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 14:13:14)

Mi večinoma pred, če slučajno med dojenjem zaspi in je potem ne motim. Zvečer pa obvezno pred.

Anonimen -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 14:16:15)

Mi smo se ponavadi previjali po dojenju, ker je ponavadi ko je pojedla kakala, če pa ne pa vsaj lulala.

Skabi -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 22:18:20)

Sluz v blatu ni v redu (povedali v bolnici). Če je je veliko, pojdi raje k zdravniku.

D@isy -> Ali je to driska in kdaj previjati? (15.2.2005 22:27:32)

Hana je tudi kakala zelen sluz. :pujs: Sem klicala dohtarja in je rekel, da se v želodcu nekaj obnavlja, epitel al sluznica, in da to lahko traja en mesec. Po dveh dneh je nehala sračkat.
Po novem letu se je zeleno sluzasto kakanje ponovilo :pujs:. Ker je kar trajalo, sem šla h dohtarju. Je rekel, da če je otrok dojen, ni nič hudega, sam da se mora kmalu nehat. Vse skupaj je trajalo 10 dni. Zdaj je vse v redu.:sloncek:

Stran: [1]