Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 10.5.2008 22:08:02
|
|
|
|
Naja30
|
Pri cca 6m. Ampak na srednjem nivoju je bila zelo malo časa, je bilo treba hitro spustit še nižje.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 10.5.2008 22:15:23
|
|
|
|
Maleal
|
4 mesecih pa to kar najnižje,se mi ne da vsaka 2 meseca malo dol spuščat
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 10.5.2008 22:17:38
|
|
|
|
TONČI.
|
Na srednjo linijo pri 4m, ker se je začel obračat. Čist dol pa nekje pri 6m.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 10.5.2008 22:31:39
|
|
|
|
Mišni
|
Mi smo jo imeli skozi dol, ker ni imela nobenih nivojev.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 10.5.2008 22:52:13
|
|
|
|
žarnica
|
Mi imamo še sedaj (8m) na najvišjem nivoju.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 9:48:39
|
|
|
|
PETRAMS
|
Pri 5mes,ker je potem bila že res nevarna .
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 12:45:34
|
|
|
|
TONČI.
|
Mi imamo še sedaj (8m) na najvišjem nivoju. A se hecaš? Se ti še nič ne obrača, vziguje,..... pazi da ne čmokne dol.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 13:13:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina 4 mesecih pa to kar najnižje,se mi ne da vsaka 2 meseca malo dol spuščat enako
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 19:47:46
|
|
|
|
Klarita
|
Mi smo ga ravno včeraj spustili dol, star je pa 8 mesecev.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 21:32:47
|
|
|
|
sandra85
|
nikoli ni bil na najvišjem. do 7.meseca je bila posteljica na srednjem nivoju, pol pa smo spustili, ker se je začel na nogice dvigat
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 21:33:39
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica Mi imamo še sedaj (8m) na najvišjem nivoju. a se ti ne dviga na nogice? pazi, ker mene je enej tudi kr en dan presenetil in hvala bogu je bila posteljica na srednjem nivoju
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Kdaj ste spustili posteljico... 11.5.2008 23:22:20
|
|
|
|
nananaja
|
mi mamo tud pr 8m še kar na višjem nivoju (od dveh) , je zjutri tek al tek čist zalimana, da ji še nč ni jasn, ko se zbudi, pol se nekej časa pogovarja in smeji, pol jo pa ven vzamem. res sva pa že govorila, da bo treba mal drgač porihtat to stvar...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?