|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko časa sta bila skupaj...
11.5.2008 15:20:45   
.Anonimna.
Po 2,5 mesecih sva se poročila in na poročni dan se prvič ljubila brez zaščite. Ratalo je v prvi rundi user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.5.2008 15:40:10   
Anonimen
3 leta sva bila par- od tega sva 2 leti živela že skupaj. Ratalo je po 2 letih.

(odgovor članu .Anonimna.)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.5.2008 15:56:20   
aqua77
Skupaj sva že 9 let. Na user posted image  delava pribižno leto in pol, zadnjih 11 mesecev intenzivno. user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.5.2008 16:01:40   
Detece
poznava se 10 let, skupaj sva 6, na bebiki sva delala 8 mesecev.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.5.2008 16:10:28   
sunny24
Skupaj sva skori 4 leta, za user posted image  sva se odločila lani septembra, zdaj sva v 2 krogu po ss

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.5.2008 16:13:24   
diamantina
V aprilu sva imela 3. obletnico skupnega življenja, od lani novembra pa delava na otročičku, ampak še žal ni uspelo. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.5.2008 16:24:57   
issa
bila sva nekaj čez 4 leta skupaj,pa sva naredila user posted image ,zdaj sva pa že šest let.....

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.5.2008 16:39:05   
Arual
Oj.
Mi2 boma meseca julija skupaj 5 let, skupaj živima že 1 dobro leto. Na user posted image  pa delama že 8 mesecev.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.5.2008 23:51:39   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Tinkula

Po 2,5 mesecih sva se poročila in na poročni dan se prvič ljubila brez zaščite. Ratalo je v prvi rundi user posted image

filmsko user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu .Anonimna.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.5.2008 8:16:36   
bastian111
Poročena sva pet let ,na bebici sva začela delati v tretjem letu skupne poti. Po dveh ss ,se nama bo vendarle nasmehnila sreča v Juliju ali kakšen dan prej!Lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.5.2008 8:51:42   
bambam
Ko sva začela delat na user posted image  sva bila skupaj 10 let, poznava se od malih nog. Pred 2.5 leti se nama je rodila hčerkica, počasi pa bo minilo leto kar sva se poročila.user posted image

Lep dan vsem skupaj!!user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.5.2008 8:57:26   
brkn83
skupaj sva že nekaj več kot 5 let.
2.junija pa bova že eno leto poročena. In sedaj sva se odločila, da bova začela delati na user posted image . Upam, da junija ne bo user posted image .

lp

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.5.2008 9:03:03   
metuLJchy
skupaj sva bila nekaj več kot leto in pol, tudi živela sva takrat že več kot pol leta skupaj, ko sva se odločila za user posted image . Žal nama še ni uspelo in se trudiva že skoraj 3 leta. Upam, da v tem letu uspe user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.5.2008 9:11:17   
Pettrina
Ojla...midva se zaenkrat nisva nic odlocila, ampak kako se to odločite..a recete danes bomo pa not spustil pa bo..al vsak dan pac imate odnose ali samo ko je ovulacija?

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.5.2008 9:15:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pettrina

Ojla...midva se zaenkrat nisva nic odlocila, ampak kako se to odločite..a recete danes bomo pa not spustil pa bo..al vsak dan pac imate odnose ali samo ko je ovulacija?

Kako to mislišuser posted image

Pač k sva se midva odločila sva nehala kontracepcijo uporabljat in to je to. Da bi seksala pa sam tisti dan k je ovulacija pa.....hm, to je sam enkrat mesečnouser posted image .

(odgovor članu Pettrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
12.5.2008 10:19:13   
Rakica_80
Pettrina.....vsak, ki razmišlja da bo narediluser posted image , veselo poskakujejo, vsak dan, mesece, leta itd....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni važno ali je ali ni O.
Vsaj po mojih izkušnjah, moj dragi in jaz user posted image tudi če nisva prepričana, če O je ali ni,delava na tem, ker razmišljaš* mah, mogoče pa le uspe*!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.5.2008 11:05:56   
sasa78
ŠE JAZ!

Preden sva se odločila za user posted image  sva bila skupaj 6 let - 2 leti sva že skupaj živela, trenutno pa teče 13 leto 7 let koruzništva user posted image user posted image in 6 let od kar sva se poročilauser posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.5.2008 11:37:49   
sharona
skupaj sva 12 let in je letos ratalo v prvo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
12.5.2008 11:51:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sharona)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
12.5.2008 12:05:54   
Neža7
1. dan user posted image  seveda sva oba bila tiha user posted image  po parih tednov sva začela govorit o user posted image .
3 lete kasnej sva prvič poskusila, čeprav jaz sem imela tako tremo zanosit, da sem bila navdušana, da je moj user posted image  spontano odločil v sekundi, da bo poskusil.
Bila sem v šoku, ker sem mu povedala par minut prej, da je dni 14 in da danes user posted image user posted image  ne smejo iti notri plavat user posted image user posted image  
Dva tedna kasnej sem izvedla, da sem srečna user posted image . Na žalost sva imela SS pri 19t.
6mes kasnej sva znova poskusila in v 2. rundi je nama uspelo (brez moje treme)  user posted image
Sedaj sem 26t user posted image  in močno upava, da bo vse ok in da v avgustu bova imela najnega prvega user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.5.2008 12:16:37   
liam
Midva sma skupaj že 5 let in 8 mesecev, skupaj živiva že od 1. dneva, sma pa v 4. ciklusu trenutnouser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.5.2008 13:32:45   
ursa30
midva sva pa skupaj skoraj 7 let. zadnje leto delava na user posted image , pa zaenkrat še ni bilo sreče user posted image .

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.5.2008 15:06:02   
uršika***
Midva sva pa skupaj 8 let - začela sva že v srednji šoli, 1 leto bo kmalu kar sva mož in žena, na bebici pa delava 3 mesece. In seveda se vsi čudijo kje imam trebuh - nobenem ni jasno zakaj sva se pa potem poročila, če še nisem noseča user posted image  mislim halo

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.5.2008 12:28:12   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Koliko časa ste bile s partnerjem skupaj, preden sta se odločila, da bosta začela delat nauser posted image ?

1 leto. Aprila sva mislila iti v prvi krog, pa sva že zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj upava, da se bo vse dobro izšlo in da na božič dobiva user posted image ali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.5.2008 12:35:29   
Anonimen
Se nisva odločila zavestno.Bila sva skupaj 3 leta,enkrat sva seksala brez zaščite in glej ga zlomka,naredila sva našega sončka :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?