Pajaca -> RE: mojo mamo je zbil avto (11.5.2008 14:58:51)
|
Lej moja sestra se je s prjatlco peljala v avtu in so zletele s ceste. Od nje oče je sam reku uveljavte zavarovalnino, ker je itak avto kasko in ne bomo plačal nič, vi pa boste mel kaj od tega. Saj lahko bi tud tožil, ampak halo, prjatlco. No uglavnem sestra je po končanem zdravljenju šla do odvetnice (ki jo mimogrede plača zavarovalnica, tko da ni bilo treba plačati nič) in dali so vlogo za zavarovalnino. Dobila je ponujen znesek, ga je vzela. Če bi želela več, bi pač morala sama plačat odvetnika in pač ja greš v tožbo. Pa se vleče kar precej dolgo in na koncu si še na slabšem. Lahko tudi dodatno tožiš človeka pa najbrž dobiš, sam pač tud plačaš precej... sam jaz se v to ne bi spuščala. Glede na to, da je bila kar precej poškodovana, da bo imela celo življenje posledice je čist ok da je vsaj nekaj dobila. Pa kot pravim una punca ni plačala čisto nič. Glede tvoje mame pa ti svetujem, da se sama res dobro pozanimaš čisto vse kako in kaj gre. Pa da ji potem rečeš tako in tako, ti ne boš plačala nič, punca ne bo plačala nič. Dobila pa boš toliko, da boš lahko šla kaj vem na nekaj masaž, v toplice karkoli in si mal pomagala pri teh poškodbah, da te bo manj bolelo. Ker je čisto prav da dobi nekaj. Saj končno una punca je plačala zavarovanje ravno za take primere, da pač tisti ki se mu kaj zgodi nekaj dobi. Glede dokazovanja pa itak je policijski zapisnik, ima vse papirje, saj je najbrž šla k zdravniku. Pa kar bo še šla bo vse napisano. Le shranjujte vse izvide, pa kartoteko pri splošni zdravnici se tudi da kopirati.
|
|
|
|