naraščaj -> RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del (13.6.2008 19:03:59)
|
Hello, Ma se nisem nč uspela javt, saj je naša Taja taka tečka že dva dni skup, da groza. Sem 3x preverla, če je kaka polna luna, pa ni. Noči so ratale katastrofalne, hodim, ko en zombi okol. Zaspi, pa se čez pol urce zbudi in tuli, ko da jo iz kože dajem, pa jo uspem potučkat nazaj pa se čez pol ure do urco spet zbudi pa spet jok. pa je pol ne morm več potučkat nazaj prez dojenja. A bo gdaj konc nočnga fotranja in zbujanja. Res si želim, da bi se spravla v stare tire nazaj, ko smo malcal sam 1x na noč. Pa saj če bi jedla pa pol spala dalje bi še šl, ne ona ma cel žur not po kinderpetu pa se suče okol in okol pa buta z glavo in nogami v ograjco (mam 2 obreobi gor pa ne pomaga) in pol začne tulit, ker ji spet kaj ne paše. Pa dam dudo pa navijem zvezdico, pa jo božm, pa ... Jaz nujno rabim en ornk počitek. Sem vam, kr mal fouš ko pišete kok vam otročki sami zaspijo. Tut če jo pustim jokat ona joče v nedogled, da je men prej hudo. Je tok vztrajna (le po kom, ker jaz nisem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) in bi se bla prpravljena dret tut celo noč. IZVIRNO SPOROČILO: martita Za nazaj nisem velik brala, upam, da nisem spregledala kake bombastične novice. Po pravici povedano, me branje o tem kake gurmanske jedilnike in kako obilne količine pojejo vaši malčki spravlja kar malo v slabo voljo.Nam hranjenje nikakor ne steče. Ni stvari nad katero bi bila navdušena, no ena mlečna kašica, poje pa največ 100 ml, če je sreča. Kar ni kašica, štejemo v žličkah. Od tega uvajanja GH sem že pošteno utrujena. Najprej vse olupim, zrežem, skuham, zmiksam, aviončki gor, aviončki dol....na koncu imam več hrane po omaricah in po tleh kot v njenem želodčku.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In to vsak dan znova. Ust ne odpre in pika. Tolaži me edino to, da so še vsi prej ali slej začeli jesti. No, pa je šđe vsaj ena, ki ji uvajanje GH ne gre. Te čist razumem kak to zgleda. Podobn ko pr men. Vse ob svojmu času (upam) Ja Celjanke lepo vas je blo videt. Otroc se bodo naslednič že kr sami dobl tok so že vlki in močni. Zdele mi je zaspala pa sem hitr se mal oglasla če pa mi uspe pa vas še probam prebrat za 2 dni nazhaj. Če ne bo spet pester večer se pa še pol kaj javim čao
|
|
|
|