Dajica -> RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del (9.6.2008 23:43:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Dajica...jaz sem mami naročila, da nam rezervira župnika, ki ne bo vprašal...no vpraša že lahko...ampak ki ne bo niti besedice rekel, glede tega, ker nisva poročena ipd. Moj ni niti krščen. Če pa samo nekaj pripomni ima nalogo da gre iskati drugega župnika. Moj bi namreč isto naredil pridigo župniku, kar pa se mi ne ljubi poslušat na krstu. Bog ve, kdaj bomo sicer krstili...ja ko pridemo in to je še neznanka. Bom porocala, kako bo v petek na "razgovoru". Kaja se po 3x-nem zbujanju ni vec prebujala, zdej pridno spi. Moj pa tudi spi, trenutno tukaj zraven mene na kavcu. Sej vem, da je zmatran, sam takle tempo...skoz sam delo, delo, delo, zivci, skrbi, delo, delo, zivci, skrbi, delo..... ne vem ce bo slo se dolgo. Ko pride zvecer domov, se kaksno receva, potem pa ze spi. Ga pustim na miru, ker si zasluzi pocitek, sam kaj pa midva [sm=zmeden.gif] Komaj cakam dopust, pa da gremo sami mi 3je na morej, ceprav se ne vem kam, ker nimamo se nic rezervirano. Verjamem, da se bo kaj pametnega najdlo. Grem se jaz pocasi v mizule. Lahko nocko vsem. [image]http://s165.photobucket.com/albums/u73/cyarena/comments/days-of-the-week/good-night/images/goodNightAllTinyHearts.gif[/image]
|
|
|
|