mama11 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del (21.5.2008 15:20:09)
|
Uh, končno prebrala. Samo na hitro poročam, da smo v petek tudi mi pričeli z uvajanjem goste hrane. Bolj po zdravi pameti, ker se mi je zdelo, da si vrsta literature (Moj malček, Paparica) in nasvetov nasprotuje. Za kosilo je tri dni zapored dobila koromač. Potem smo nadaljevali s krompirjem, danes bo pa koleraba s koromačem (če se misli zbudit). Sem jo skuhala še za zamrznit, ker pri teh minimalnih količinah težko kaj pripravim, ne da bi metala stran (hrano stran metat mi je bil pa vedno obup). Zabelim z rastlinsko margarino ali olivnim oljem. Hkrati je začela dobivat tudi večerni obrok - najprej rižolino, včeraj sem pa vmešala še malo štirih žit od Alnature. Pa ne se križat, ampak jaz ji dajem kar s kravjim mlekom. Predvčerajšnjim je spala 7 ur, kar se pri nas ni zgodilo od januarja! Ampak danes ga je pa sračkala - prvo dojenje po 4 urah, drugo po 3 urah, potem se je zbudila po 2 urah, ampak sem ji dala samo par požirkov vode in jo 15 minut prepričevala, da je zaspala nazaj in se potem zbudila malo čez 8. Saj vem, da nekatere redno vstajate ob 6h, ampak meni to ful, ful prezgodaj. Sem mislila, da se je zbujala zaradi žeje (da sem ji pripravila pregosto kašico, čeprav ji po gosti hrani vedno ponudim še vodo za pit), zdaj pa vidim, da smo vse imele pestro noč. Ne vem, če je toliko luna, kot to slabo vreme, zaradi katerega se vsaj midve s Tamaro držive bolj doma. Druga stvar, ki sem jo opazila pri nočnem spanju je, da ni več gibalnih ovir. Tudi v spalni vreči se mi prekopicuje v vse možne položaje, včeraj mi je pa še šla zadrga na njej, tako da je zdaj samo pod odejicami in rokice in nogice šibajo vsepovsod, najraje pa med prečke na posteljici (kdo vraga se je domislil tega dizajna...). Zih sem hotela še kaj napisat, pa je ušlo...
|
|
|
|