kanarka -> RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del (18.5.2008 23:37:52)
|
Nam pa jutri začnejo zgoraj razbijat stanovanje in so me prijazno obvestili, da bo najmanj 2 tedna od 9ih do 4ih popoldne totalna rabuka. Torej morava z bučko na pol bolane zjutraj ven in se vrniti nekje ob 4ih. Revica vem, da se bi mi tresla, če ostaneva v stanovanju. Bova pa cel dan nadzorni na kavici. Jaz bom pa vsake tolk čaka Juan Carlos. Sem glih govorila z mamo in ker me je tako začelo boleti grlo, menda najbolj pomaga vroč šnops ovit okoli vrata. Sam to bi pa res bla znanstvena fantastika, da ga tuki dobim. Pa sem si zdej rum pogrela in ga ovila okoli. Bom videla če bo pomagalo. Če ne ga bom pa kr mal spila, pa bo ziher boljš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Scuba, jst sem pred ene 15 leti izgubila eno sodbo v zvezi s stanovanjem, ampak samo zato, ker je bil odvetnik totalno nesposoben, samo on tega ni vedel. Celo tako je bil prepričan v svojo sposobnost, da je rekel, da je to čisti dobljeni primer in da mi ne bo zaračunal dokler ne zmagava. Če pa kao izgubiva, kar seveda ni bilo mogoče, potem je pa vso zastopanje gratis. Sem bla tolk besna, on pa men še kr...da to ni mogoče. Dob si res dobrega odvetnika, ker je žal večina odvisna od njih. Še kasnej ko sem sodbe dala v pregled odvetnikom in celo prijateljici, ki je na sodišču pisala sodbe, niso mogli razumet, da sem izgubila. Ampak je že šlo do vrhovnega in ni bilo poti nazaj. Zato NNP. Pripravi se in daj vse od sebe.
|
|
|
|