zirafa76 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del (3.7.2008 23:11:26)
|
no,pozdrav na hitro,preden odjadramo jutri na morje za 2 tedna..pag...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Saj se bom spomnila na vse Vas,ki se mrcvarite v mestih v tej sparini,takoj,ko skocim v morje in zaplavam[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif] No,pa se malo prigod..Koncno sem izbrskala stevilko, se ta drugo od moje org.poroke,pa se javi njen moz,da pravkar rojeva...[sm=zmeden.gif]Men je bilo tak nerodno..ampak tip je bil kul in vse razlozil,pa je vse urejeno..bomo zrihtal in dobimo stevilko od te druge..ampak..kr neki no....[sm=zmeden.gif] Mamuska..Romer Duo Plus..fajni je..Midva sva imela sreco,ga nama je prodal moj sestric,se v skatli,ker je dobil dva ista za darilo....[sm=zmeden.gif].Pa sva ga dobila ceneje ful,kot je v trgovini... A je katera tudi tako zmedena??Jaz namrec zadnje case vse mesam..danes grem k zdravniku z Izabelo,pa me ta pogleda in pravi,da sva narocene sele cez teden dni[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif],no pa sem vsaj prestavla,pol ful ne vem,kam odlozim stvari,itd....kr nekaj no... Aha,se jedilnik vidim da pisete... Izabela poje skoraj cisto vse,obozuje banane..no,kot se ostalih 90 proc.otrok[sm=smiley36.gif], meso,teletino,testenine,zelenjavo..skratka,poje vse...se ribe!! No,danes pa je imela.. zajtrk..mleko malica..banana ter jogurt kosilo..testenine z korenckomin brokolijem v smetanovi omaki pop.malica..sadni koktajl vecerja..kasa Hipp..z lipo,za miren spanec[sm=zmeden.gif]..upam,da res Mi pa se vedno spije tam okrog 130ml mleka,zvecer pa se se mal prislini k men....[sm=smiley1.gif],pa se stiskama[sm=smiley31.gif] Nic,grem pakirat se malo,ker se nisem koncala..joj,vcasih si zmetal na hitro stvari v kufer in sel..ma kaj kufer,nahrbtnik,potovalka..danes pa samo za Izabelo porabim pol dneva,da ja kaj ne pozabim[sm=smiley36.gif] Papa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|