Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 12.5.2008 6:44:47
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Oprosti, ampak mene pa ne boš mogla falit, verjemi. Zagotovo bom edina blondinka s taxi čepico s ščitnikom. Kar pocukaj me. Moram mojga vprašat, če te je kje vidu, je namreč delal. Nisem imela pa nobenega privilegija .
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 12.5.2008 6:47:11
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 Ja, tudi helikopter je bil, ampak baje samo za nekatere otroke nekaterih zaposlenih. Baje. Ne vem, zakaj tako. Šparajo, očitno. Tudi lani je bilo tako, da so se s heličem lahko peljali samo res tisti, ki imajo koga pri koritu, velimem koritu. zato smo bili lani v Ilirski Bistrici, kjer smo se pa s tanki lahko neomejeno vozili, samo v vrsti smo morali pridno čakati.
|
|
|
|
RE: Pridite na vožnjo s helikopterjem :-) 12.5.2008 9:37:31
|
|
|
|
Colt
|
No, tudi na Bohinjski Beli smo meli dan odprtih vrat in helikopter na obisku. Planirano je bilo da pilota v dveh urah sfurata nekje 70 otrok, vendar sta se potrudila in jih prepeljala skoraj še enkrat več. Sledilo pa je še nekoliko ''bojnega'' letenja ki je prava paša za oči in ušesa. G
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?