|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja
9.5.2008 14:11:26   
snikolina
Zdravo. Pred kratkim sem se preselila v Slovensko Bistrico, pred 1 uro pa mi je test pokazal pozitvno. Zelo sem vesela vendar pa
me ginekologinja v Sl.Bistrici ne sprejme. Zato vas prosim, da mi pomagate kam naj se obrnem v Mariboru.

Zelo sem hvaležna za vsak nasvet.

Papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekologinja
12.5.2008 15:23:55   
julika
jaz sem tudi iz slovenske bistrice,samo mam na ptuju ginekologinjo.v mariboru pa ti res ne znam pomagat.zakaj pa te ta v bistrici ne sprejme?

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2008 18:12:07   
snikolina
Zdravo. Hvala, da si se oglasila. Sem že skoraj obupala. Med. sestra mi je povedala, da ginekologinja že 4 leta ne sprejema novih pacientk in da mi ne more pomagati. Zelo žalostno. Žal mi je, da sem se preselila sem. V Novem mestu teh problemov ni. V taki situaciji te sprejmejo povsod. Jutri bom poskusila v Mariboru pa bomo videli kako bo.
Lepo se imej in še enkrat hvala.user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2008 18:46:06   
johnie
V ZD Adolfa Drolca mislim da je še kar nekaj ginekologinj, ki sprejemajo nove paciente. V redu sta dr. Petrovič in dr. Ozimič pa še ena mislim da. Samo je najboljše da greš kar tja, ker na telefon jih je res težko dobit. Sama imam dr. Ozimič in sem zelo zadovoljnja.

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2008 19:37:04   
Anonimen
Kaj pa če bi poskusila na Ptuju? Moja mami ima dr. Rosiča in je zelo zadovoljna.

(odgovor članu johnie)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2008 22:15:51   
vcugmas2
No v bistrici imaš načeloma še ambulanto dr. Joviča- kjer ni čakalne dobe in si na vrsti takoj. Vendar pa v kolikor se boš kdaj odločila za user posted image ti le-tega odsvetujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2008 23:20:14   
bambam
Ja tud jaz imam ginekologinjo v Slov. Bistrici in vem da ne sprejema več pacientk, kar je zoprno, sploh če si v taki situaciji. Probaj v Slov. Konjicah ali na Ptuju. Al pa mogoče MAribor,...?

Lepe sanje!user posted image

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2008 23:25:11   
BUŠICA
verjetno ni edina G v Bistrici, a ne!? pa sej je prav, da te je napotila drugam, če je tako polna. sigurno ti se ne bo dalo v visoki nosečnosti čakat ure in ure v čakalnici na pregled, zato ker je ona zabasana z pacienti. a so ostali G v bistrici tudi tako zasedeni?

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2008 15:23:58   
blanka1
ja je edina in ima 3x prevec pacientk tako da se sploh nima casa zavzeti zate. Poskusi adolf drolca MAribor. Sabina Ozimic tel.02 22 86 436 v pon. dela od 13 do 19 mislim naročis se lahko od 18 do 19 ure tor. do petka dela 7.30 do 14.15 in se lahko narocis od 12 do 13. Jaz jo imam in sem tud iz okolice slov. bistrice in sem kar zadovoljna.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2008 22:23:05   
Arwenko
Jaz sem bila z dr. Petrovic zelo zadovoljna, sem jo zamenjala ravno zaradi preselitve v Celje, drugace je nikakor nebi.

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2008 6:50:08   
snikolina
Zdravo. Hvala drage ženskice za vso pomoč. Včeraj me je sprejela dr. Ozimičeva. Zdaj pa čakam kdaj me bo naročila, saj me že presneto razganja ta nosečnost. haha.
OGLASITE SE ŠE KAJ.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?