|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   igrice na računalniku
9.5.2008 13:32:23   
maartinca
Malo mi je prekipelo zato bom še vas povprašala kako je pri vas ...
Namreč moj partner je zadnjih 6 mes obseden z eno strateško igrico na internetu, kar pomeni da ko pride domov iz službe se vsede za rač. in sedi do enih, dveh ponoči in klika, velikrat tudi že zjutri pred službo malo prej ustane sicer ne sliši budilke za igrico je pa ne rabi. Tudi za vikende moram čist popenit, da ga kam spravim ... razlog mi je pa navedel, da mu je dolgčas ... namreč jaz se do 21.30 običajno ukvarjam z najino triletnico, pa še v avgustu pričakujemo še eno user posted image  tko, da mi ni dolgčas pa tudi časa zanj nimam. Ko gre pa mala spat pa pripravim za prihodnji dan in padem dol. Ko pa popenim kar je čedalje pogosteje in mu razlagam, da če bi pa on sodeloval pri dnevnih opravilih bi bila tudi jaz prej prosta in manj utrujena in mu mugoče nebi bilo dolgčas v moji prisotnosti pa me gleda kot da sem z vesolja padla ... mogoče je celo kak dan malo bolje potem pa spet po starem.
Nevem kaj bo avgusta in kako dolgo bom še prenašala to njegovo klikanje ...

Kaj vi mislite kje sem zamočila in kaj mi je storit ?

Hvala, Maartinca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: igrice na računalniku
9.5.2008 13:48:50   
Katey
Ne vem, če je glih smiselno samo pri sebi iskat krivdo. Zakaj se pa še on ne ukvarja z vajino punčko in skupaj kam greste (igrišče, sprehod,.......) al si mogoče vse vajeti prevzela v svoje roke in se on počuti mal zapostavljenegauser posted image .
Ti pa verjamem da ti gre na živce ko ga vidiš ko igra igrice, tud pri nas se je dogajal da so mu ure kr uhajale na škatli, pa me je tud kr debelo gledal ko sem pop..... pa je pol le dojel da nima smisla, sem bila pa res prov user posted image  ko sem videla da razen 'škatle' sploh ne vidi in ne sliši nič drugega. Po moje najboljš da mu poveš, da si želiš z njim preživet več časa.
Srečno

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 13:49:50   
Nika v službi
Fajn zaropotat! Nesprejemljivo, to je že zasvojenost, sploh če traja redno že pol leta! Človek bo potreboval pomoč, zato posledično tudi veliko tvojega potrpljenja, da ga boš spravila stran od računalnika.

A prej je bilo pa o.k.? Ti je pomagal, je bil zgleden partner? Malce mi je čudno, da bi kar takole čez noč nekoga, ki je sicer lepo funkcioniral, premamila takale traparija....

Veliko moči ti želim. Vsekakor pa nisi ti nikjer naredila narobe. Mogoče edino v tem, da ga prenašaš že pol leta. Jaz bi znorela že po nekaj dneh!

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 13:57:26   
nina166
Si pa dobra da si tako dolgo zdržala. Jaz bi popenla že prvi teden. Ko pride iz službe mu obleci hčerko in mu reči, da naj jo pelje malo na igrišče, da mu ne bo dolgčas, ti pa pojdi malo počivat. Otrok je od obeh, ravno tako hiše oz. stanovanje torej zahtevaj od njega da naj ti pomaga, sploh pa sedaj ko si noseča.

Jaz bi mu povedala, da ne rabim še enega otroka (pri tem mislim na moža in ne na user posted image  v tvojem trebuhu), torej naj pomaga, drugače bi mu pa nehala prat in kuhat. Vsak ima svoje obveznosti in če moški ne izpolnjuje svojih jih tudi ženski ni treba.

Če ne bosta tega dorekla, se bo kasneje smao še slabše kaj dogovorit z njemu. Že tako prenašaš to 6 mesecev, kar je zelo dolgo in maksikatera druga bi naredila halo že veliko prej.

Želim ti, da lepo urediš in lepo nosečnost ter zdravega user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 13:59:02   
mojamura
naši moški (vsaj večina) so kot eni veliki otroci. mislijo, da se bo vse samo od sebe naredilo, pa da majo oni lepo poleg službe le še klikat na miško in buljit v monitor.

Poskusi tako. on pride domov iz službe in verjetno se vsede za računalnik. ti pa si daj lepo adidaske gor pa reči, dragi jaz grem na sprehod (tudi če ne boš pla....oz. če boš šla samo do sosede na kavo in čvek) , tu imaš otroka, daj mu jesti in vse kar spada zraven. v bistvu sem ti napisala na listek kaj je vse potrebno postoriti. jaz sem noseča ne zmorem vsega, poleg tega mi je pa G dejal, da sem moram čimveč gibati. ostani na "sprehodu do večera", pa boš videla kaj bo. aja, mobilca 'slučajno' pozabi doma.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 14:07:02   
Anonimen
Dolgčas mu je? Pri majhnem otroku mu je dolgčas? Ma kaj je on oče al en bebec k pride domov jest, igrat se, pa seksat?
Dej mu otroka v naročje in pejd ven.
Jaz ne vem no če je igrica vajin največji problem.

In ne niso vsi moški taki, ne vem kaj to pišete. Jaz ne poznam nobenga tacga pa jih kar dost poznam. Ne se tolažit z takmi izjavami da so vsi taki. Ker niso! To sploh niso dedci. So zaglavl v najstništvu očitno.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 14:10:21   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image ja, te računalniške igrice. Tudi moj ima obdobja, ko jih neprestano igra. Trenutno je v tem obdobjuuser posted image user posted image user posted image . Sicer ne tako intenzivno kot tvoj ampka se mi včasih zdi, da le preveč časa preživi za računalnikom. Tudi midva pričakujeva avgusta user posted image , sicer prvega otroka tako da sem jaz zdaj še zaenkrat brez obveznosti ( sem v bolniški ). Je pa res, da mi gre najbolj na živce, ko jaz ne vem kaj bi delala, pa on igra igrice, pa rečem greva na sprehod, pa reče čez eno uro.  Mislim, eno urouser posted image  HALOuser posted image
No, ampak tokrat moj ne pretirava preveč, ti svetujem, da mu poveš, lepo iz mirnega, da bi raje videla, da več časa preživite skupaj. To mu moraš tak povedati, da se mu malo zasmiliš in da ga bo vest peklauser posted image user posted image . Sem lukava, ne.
Če pa ti to ne rata, pa ti predlagam naslednje: ne vm koliko si kaj računalniški tip ampak jaz imam srečo, da računalnik bolj obvladam kot moj ( delam v računalništvu ) in tako sem mu enkrat lani, ko se mi je zdelo, da pretirava in mu ni zalegla niti ena beseda, spremenila nastavitve tako da nismo imeli 10 dni internetauser posted image user posted image user posted image . Ko je prvič sedel za računalnik in ga vklopil ter že klical mojega brata ( igrata namreč skupaj preko interneta ), sem šla hitro v kopalnico pa se tak smejala, da sem se jokala, ko me je spraševal, če internet ne dela in če bi poklicala operaterja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Seveda je on nekaj probaval , da bi popravil svojegauser posted image prijatelja. Jaz pa user posted image user posted image user posted image . Naslednji dan sem mu povedala, da sem klicala operaterja in da bodo mogli priti serviserji. Sem se celi dan pripravljala, ker drugače bi crknila od smeha, ko bi mu to lagala. No, in ker serviserjev kar ni in ni bilo, sem mu po 10 dneh sama priklopila internet in glej ga zlomka igrica ga več ni zanimala, še posebej, ker sem mu povedala, kaj sem naštimala in kako sem ga napizd...  Še danes se smejiva temu, ko norca.
No, pa je čez kakšna dva meseca on meni vrnil in mi izbrisal iz TV en program, na katerem sem vsak večer gledala eno oddajo. Ampak sem po 5 dneh ugotovila, ker se mi je zdel nekam navihano nasmejan, ko me je spraševal, če smo že dobili nazaj ta program.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da ti predlagam, probaj mu lepo razložit kako se počutiš, če ne rata, pa kar nad računalnikuser posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 14:18:08   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
In ne niso vsi moški taki, ne vem kaj to pišete. Jaz ne poznam nobenga tacga pa jih kar dost poznam. Ne se tolažit z takmi izjavami da so vsi taki. Ker niso! To sploh niso dedci. So zaglavl v najstništvu očitno.

saj nisem rekla, da so vsi moški taki....večina, ki jih jaz poznam pa so. res je da vsi ne igrajo računal. igrice po cele dneve, drugi pač gledajo fubal nonstop oz. bilokateri šport. tretji ko je sezona nonstop ribe lovijo, četri v gostilni visijo itd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 14:21:33   
ANA_P
mojamurauser posted image user posted image , večina moških ima nek tak hobi, ja, če temu lahko tako rečemouser posted image user posted image . Tato pa smo tukaj babnice, da jih malo usmerjamouser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2008 14:25:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

saj nisem rekla, da so vsi moški taki....večina, ki jih jaz poznam pa so. res je da vsi ne igrajo računal. igrice po cele dneve, drugi pač gledajo fubal nonstop oz. bilokateri šport. tretji ko je sezona nonstop ribe lovijo, četri v gostilni visijo itd...

user posted image
Grozno. Mislm meni osebno je to res grozno.
No vsi k jih jst poznam oz. se družmo pa igrajo recimo fuzbal, pa tud na pir gredo, sam to ne predstavlja celega njihovega dneva. Recimo 1x,2xtedensko, s tem da ob nedeljah smo še punce pa otroci običajno zraven. Kar jaz moških poznam komej čakajo da so doma z otroki. Kar se mi osebno zdi edino normalno.

In pol ste same cele dneve z otroki? Se nič ne ukvarjajo z njimi? Nič v gospodinjstvu ne sodelujejo? Kako vam pa to vse znese?user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2008 14:27:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

mojamurauser posted image user posted image , večina moških ima nek tak hobi, ja, če temu lahko tako rečemouser posted image user posted image . Tato pa smo tukaj babnice, da jih malo usmerjamouser posted image user posted image

Buljenje v tv pa na comp ni hobiuser posted image
No, vsaj zame ne.

Pa hobi naj bi bil popestritev našega življenja, ne pa naše življenjeuser posted image
Ker če je hobi tvoje življenje in nimaš časa za nič drugega ne rabiš otrok delat. Je že preveč sirot brez očetov ali pa mamic na svetuuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2008 14:36:00   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: maartinca

Namreč moj partner je zadnjih 6 mes obseden z eno strateško igrico na internetu, kar pomeni da ko pride domov iz službe se vsede za rač. in sedi do enih, dveh ponoči in klika, velikrat tudi že zjutri pred službo malo prej ustane sicer ne sliši budilke za igrico je pa ne rabi.

Absolutno takoj prekinit s tem. Se strinjam, neke vrste zasvojenost je tole.

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2008 14:37:51   
daddy

naši moški (vsaj večina) so kot eni veliki otroci. mislijo, da se bo vse samo od sebe naredilo, pa da majo oni lepo poleg službe le še klikat na miško in buljit v monitor.

Bla bla bla bla ..... tega se niti komentirat ne splača. Pa vem, da znaš ti kaj bolje argumentirat, tole ti je po moje bolj "ušlo".

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2008 14:38:57   
tanikaa

Dolgčas mu je? Pri majhnem otroku mu je dolgčas? Ma kaj je on oče al en bebec k pride domov jest, igrat se, pa seksat?
Dej mu otroka v naročje in pejd ven.
Jaz ne vem no če je igrica vajin največji problem.

Jebenti strinjam se. Ona mati, žena on pa en velik otrok, ki visi od jutra do večerav pred pcjem.user posted image  Jaz bi dobila živčni zlom. Kajti ta model sploh ne kapira, da ma ženo in otroka. Adijo. Kje v pi*** jih pobirate?

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2008 14:40:49   
tanikaa

Sori, ampak s takim moškim pa jaz ne bi živela niti sekundice.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2008 14:47:48   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Bla bla bla bla ..... tega se niti komentirat ne splača. Pa vem, da znaš ti kaj bolje argumentirat, tole ti je po moje bolj "ušlo".

daddy ne se razburjat, pač ni moj dan. j**bat ga. in to sem pisala pač za te mošku (VEČINA NE VSI) ki jih poznam.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2008 14:51:12   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

daddy ne se razburjat, pač ni moj dan. j**bat ga. in to sem pisala pač za te mošku (VEČINA NE VSI) ki jih poznam.

Niti mal se ne razburjam. Samo VEM, da si zmožna kaj bolj inteligentnega spravit skupaj, kot pa tisto zlajnano v stilu "moški so taki - pa - taki". Ker vema, da s(m)o taki - in - drugačni, tako kot ženske user posted image . Have one really nice day ( dan zmage pa to ) user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.5.2008 14:51:33   
mojamura
blagor tebi.

jaz poznam par (smo kolegi), kjer imata enega otroka s posebnimi potrebami eden je zdrav. stara sta 8 in 3 leta, s tem da je starejši otrok na stopnji 3 letnika.

ona dopoldne dela pobere otroka enega v šoli dugega pri tašči, gre domov kuha puca pospravlja se ukvarja z otroci. njen moški, čeprav dela do 15.00 pri domov skoraj vsak dan po 17.00, nato se naje in gre na igrišče ali pa v gostilno....to je njegova rutina.

moj bivši mož je mel služba, lov oz. sprehod po lovišču, gostilna, rutino.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2008 14:52:51   
mojamura
ja super, dan zmage. sem že skoraj pozabila.

by the way, hvala bogu da nismo vse ženske oz. vsi moški enakiuser posted image user posted image

tudi tebi čudoviti petek in lep vikend!!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2008 14:55:20   
daddy

ja super, dan zmage. sem že skoraj pozabila.

by the way, hvala bogu da nismo vse ženske oz. vsi moški enakiuser posted image user posted image

tudi tebi čudoviti petek in lep vikend!!

Hvala user posted image

Sam ne se dat, no. Tud, če, kot praviš, ni tvoj dan ..... ne se dat. Si ga pač naredi user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.5.2008 15:03:28   
mojamura
pa bom poslušala tvoj nasvet, pa si bom naredila wonderfull day!!user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.5.2008 15:11:33   
Anonimen

blagor tebi.

jaz poznam par (smo kolegi), kjer imata enega otroka s posebnimi potrebami eden je zdrav. stara sta 8 in 3 leta, s tem da je starejši otrok na stopnji 3 letnika.

ona dopoldne dela pobere otroka enega v šoli dugega pri tašči, gre domov kuha puca pospravlja se ukvarja z otroci. njen moški, čeprav dela do 15.00 pri domov skoraj vsak dan po 17.00, nato se naje in gre na igrišče ali pa v gostilno....to je njegova rutina.

moj bivši mož je mel služba, lov oz. sprehod po lovišču, gostilna, rutino.

Pol je isti klinac al maš dedca al ga pa nimaš, sam manj futra skuriš pa za manj folka pereš. Vse ostalo nadomesti dober vibrator.
Tacga "dedca" pa res nihče ne rabi.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
9.5.2008 15:24:26   
ANA_P
jooj, kaj smo naredile iz te temeuser posted image user posted image user posted image
karin24, saj sem jaz tudi tvojega mišljenja ampak očitno ne veš koliko mladih očetov je danes bolj pasivnih pri svojih otrocih in partnerkah. Mali milijon jih poznam. Kar pa se tiče gospodinjskih opravil, to je pa tako, kak že gre tisti pregovor: Kako si boš postlal tako boš spal. Torej, če si oba pomagata na začetku, si bosta tudi kasneje. Če pa  samo ženska s cunjo po bajti leče na začetku, potem pa naekrat pričakuje pomoč, pa si je sama kriva.

V glavnem maartinca, očitno si videla, kaj smo naredile iz te teme, zato ti svetujem, da svojega moškega spraviš v red, z lepega ali grdega, da ne bodo potem moški nasplošno vsega krivi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.5.2008 15:28:27   
Anonimen
karin24, saj sem jaz tudi tvojega mišljenja ampak očitno ne veš koliko mladih očetov je danes bolj pasivnih pri svojih otrocih in partnerkah. Mali milijon jih poznam

Ne, očitno res ne vem. Ker ne poznam nobenga. Oz. se ne družim z nobenim. Tud če žensk glih ne povohajo, otroke obožujejo. Je pa res da se z takimi osli k se jim ne da z otroki ukvarjat in raj igrce igrajo nebi družla. Oz. verjetno se tud oni nebi z mano. K takim pa ne morem bit tiho.

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.5.2008 15:45:37   
ANA_P
ja, imaš prav, to so navadno drugačni ljudje kot mi. Ampak če jih poznaš, še ne pomeni da se družiš z njimi. No, je pa res, imam pa kar eno dobro kolegico, ki ima takega idiota. Samo on je bolj na gostilne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?