polozaj pri spanju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


p&b -> polozaj pri spanju (15.2.2005 10:17:52)

Pravijo,da naj bi dojencki spali-ponoci na boku in da ga moramo za hrbtom podloziti,da se ne obrne na hrbet.
Moj 2 in pol mesecni :duda: se ze nekaj casa ponoci ne vem ali se preteguje ali kaj ampak se mu uspe obrniti na hrbet,tako da ga moram na noc kar nekajkrat popravljati na bok.Proti jutru pa je tako nemiren,da ga obrnem na trebuscek,tako pa se zelo mirno zaspi za 1-2 uri.
Pa se nekaj me zanima,a vasi:duda:tudi radi mahajo s svojimi rokicami predvsem pa se z njimi popraskajo po obrazu,predvsem kadar se preteguje si z rokico gre cez obraz,nos,usta oci in se nehote pokrampa.
LP
P.




puri -> polozaj pri spanju (15.2.2005 10:24:24)

Naš se je že od rojstva vedno zrinil na hrbet, pa nisem mela kaj nardit, tudi če sem ga založila ni blo nič bolš!

Z rokicami je pa tut naš vedno mahal in se popraskal.

lp:)




mala -> polozaj pri spanju (15.2.2005 10:25:16)

ja dojenčki naj bi spali na boku,sam ni treba preveč komplicirat glede tega, če se sam obrne na hrbet ali na trebušček in mu to odgovarja naj spanje nadaljuje tako kot se obrne.Ja, večino dojenčkov je popraskanih po obrazku tako da to ni nič nenavadnega-mi imamo 14 mesečnika pa se še zmeraj kdaj popraska:angel:

lp:racka:




žiža -> polozaj pri spanju (15.2.2005 10:33:39)

Naša se tud na hrbet obrne in tako spi. Mislim da ni nič narobe, če spi na hrbtu. Sem jo tudi jaz zalagala pa ni nič pomagalo. Kar se tiče pa praskanja imamo mi tudi to težavo. Jaz sem ji kupila tiste tanke bombažne rokarvičke in so res prima. Pa še zaspi takoj, ker da roko na učke in ji zgleda paše tisti občutek.




Stran: [1]