i M e N a (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> i M e N a (15.2.2005 12:31:28)

Mene osebno nič ne motijo imena z y,x ali dvojnimi črkami,ampak naj dajo taka imena tujci oziroma mešane družine ne pa neki tipični Slovenci.....
Meni govorijo ljudje ,da mojemu Jakobu ne paše to ime...pa kaj me briga...važno,da je ime international,nikjer ne bo imel težav..

Tejči -> i M e N a (15.2.2005 12:33:39)

Hm, meni osebno ravno nobeno ime ni preveč všeč, pa imam rada redka in posebna imena. :zmeden:

LP, Tea:sloncek:

Anonimen -> i M e N a (15.2.2005 13:05:32)

Poznam deklico z imenom AVA. Lepo ime.

Ostala pa mi nekako ne grejo v uho. Se mi kar jezik feclja in lomi:ups:

vess -> i M e N a (15.2.2005 14:18:51)

Meni pa so vseč nenavadna imena.
Našemu pikcu je ime Valt.

Anonimen -> i M e N a (15.2.2005 15:42:16)

Mi niso všeč. Poznam eno mamo, ki im tri fante: Lars, Aron, Otis, doma so na vasi, potem veste, da so malce tarča posmeha, predvsem Aron, ki je sicer privezan pri vsaki drugi hiši na vasi.

Ime otroka zaznamuje za vse življenje, zato naj bo izbrano z razumom in naj ne podlega ekstravaganci in modnim muham. Moje mnenje.

Grascakinja -> i M e N a (15.2.2005 16:01:05)

Meni ne gre v ušesa. Jaz prisegam na dobro staro klasiko, ne pa "poljubna dva samoglasnika po želji vrti okoli soglasnika, za začimbo pa lahko dodaš kak y ali x..." Saj ne, da moram zdaj imet Genovefe ali Klotilde, ampak malo mere pa vseeno.
Sicer pa, kakor komu paše. Jaz si mogoče mislim, bogi otrok, kmalu pa bo lahko kdo to rekel za mojega, če mu njegovo ime ne bo všeč. 100 ljudi, 100 čudi...

Anonimen -> i M e N a (15.2.2005 16:05:46)

Sem se spomnla: če bi bila jaz fant, bi bila HELMUT, po nekem skučarskem skakalcu, ki je bil hud pred 33 leti. Dobr, da sem punca.

Anonimen -> i M e N a (15.2.2005 18:25:59)

al bina :)-:)-:)-

Anonimen -> i M e N a (15.2.2005 18:29:31)

Od začetka mi 3črkovna niso bila všeč, vmes spet full, ampak ne hudo ekzotična. Trenutno, če bi izbriala ime bi bila punčka Ela ali Neža, fantek pa Nejc ali Žan.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]