macy -> RE: Nerezine-Bučanje bo odprto od 6.6. dalje (28.6.2008 13:12:02)
|
lep pozdrav, vsem, ki se zanimate za počitnice v naselju Nerezine-Bučanje ali pa mogoče poznate koga, ki se zanima za najem apartmaja, naj vas pozovem, da moj stric oddaja apartma v naselju, 2 leti nazaj komfortno prenovljen in klimatiziran. Apartma ima 3 sobe, kuhinjo, kopalnico in dnevni prostor, pa tudi razkošno zunanjo teraso z zunanjo kuhijo in zunanjim tušem. Sprejme dve 4-članske družine, skratka do 8 oseb. Kdor se kolikortoliko spozna na naselje, št.apartmaja je 525/5, in sicer se nahaja v neposredni bližini trgovine pa tudi od morja je oddaljen RESNIČNO le slabih 5 minut hoje.Naselje je zelo primerno za mlade družine z majhnimi otroki. cena apartmaja = 90eur/dan, termin - po dogovoru! za več informacij pokličite: Janez Šerjak, tel.00385-91-8936990; če veza ne bo mogoča, pa pokličite na 041-760-199! na teli povezavi si lahko ogledate tudi kakšno sličičo apartmaja:http://www.bolha.com/oglas3427768/bucanje-(nerezine)-oddaja-apartmaja lahko pa za informacije povprašate tudi mene, in sicer na moj mail: manca.kocutar@gmail.com lep pozdravček, manca
|
|
|
|