|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MEHURČKI
15.2.2005 9:28:33   
CIPRESA
Že ene tri dni me skos nekaj žgačka, kot bi se mi na vsake toliko časa pojavljali eni mehurčki, čisto na rahlo.
Ker sem prvič noseča, nevem ali to čutim otrokove gibe, ker so kar pogosti, ali pa se mi koža rasteza? Ali je mogoče, da se mi razteza koža, in da čutim to??
Sem namreč v 18t in bi bil to lahko tudi otrok.
Ko to začutim sem čist :angel: samo potem nevem ali je to to ali ne??

LP CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MEHURČKI
15.2.2005 9:38:37   
Meceno
Špikanje ,mehurčki ,....
Kako si ti lahko srečna ker si :nosecka:
:bravo::bravo::bravo: ,čuj jaz sem tut prič srečka :nosecka:, pa si ne predstavljam te metuljčke ,po lizanje po bušiju , mehurčke ,...
Komi čakam

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MEHURČKI
15.2.2005 10:09:15   
malika
Ja brcek se oglaša :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MEHURČKI
15.2.2005 10:37:46   
lana 5
Cipresa jaz sem na istem. Nimam pojma a čutim mojga pikca ali se mi razteza koža. Potem pa mi je G rekla naj se zvečer uležem na trebuh in bom videla kako bo. In res jaz to probam in nekaj časa ni bilo nič, potem pa se je pikec razburiv in žgačkanje se je začelo pa še trd trebuh se mi je pojavil. Tako da pomoje je to to. Ampak jez to ne čutim vsak dan, kakšen da ga čutim potem pa zopet nič. Sem pa tudi jaz v 18t.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MEHURČKI
15.2.2005 11:28:51   
CIPRESA
Ja lana 5, tudi meni ser to ni pojavljalo vsak dan, ampak zadnje dva dni pa vsake toliko časa čutim kot da me en skoz žgačka po trebuhu. Trebuh mi za enkrat še ne otrdeva, ali pa nevem kako je to.
Zdajle sem ful srečna, kaj bo pa tam okrog 28t naprej in če bo še tako živ, pol pa ne bo več žgačkalo HAHAHA.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MEHURČKI
15.2.2005 11:37:47   
Vrtnica1
Ja, ja, to bo to. Jaz sem zdaj v 19t in že tudi nekaj časa opažam nekakšne mehurčke in žgečkanje po trebuhu, še posebej bolj proti večeru, ko se umirim. In zdaj tudijaz vem, da je to naš piko.
V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MEHURČKI
15.2.2005 11:52:46   
lana 5
Ja sedajle so to mehurčki, potem bomo pa igrali nogometno tekmo in to napad:)-:)-:)-, tam okrog 28t.
Ampak Cipresa in Vrtnica a ne bo to fino????
A že vest spol.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MEHURČKI
15.2.2005 12:02:36   
CIPRESA
Ne lana 5 jaz za spol še ne vem, ker se je na zadnjem pregledu okrog 16t moji predragi ginekologinji nekam mudilo in ko sem jo vprašala če bi lahko zvedela za spol je na hitro odgovorila, da bomo to drugič pogledali okrog 21t, ko bo morfologija. Tako da do naslednjega pregleda še ne bomo vedeli. Naslednji pregled imam čez dibre 3 tedne.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MEHURČKI
15.2.2005 12:07:35   
Vrtnica1
Ne, tudi jaz še ne vem za spol, ker je na nuhalni očitno spal in nam je ves čas rito kazal. Upam, da nam bo uspelo na morfologiji, ki jo imam pa šele čez 3 tedne. Joj, je še to daleč. Komaj čakam, da ga spet vidim. Ne vem, zakaj, vendar imam ves čas občutek, da bo :modri:, zato tudi o njem pišem ves čas v moškem spolu :zmeden:. Če pa imam tak občutek. V bistvu je pa vseeno, samo, da bo vse ok.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MEHURČKI
15.2.2005 18:27:05   
Kety
No, jest imam podobne mehurcke, al pa tko kot bi me po notranji strani trebuha narahlo svrknil...:zmeden:
Ampak sem pa sele v 13t in mi je mal cudno da bi cutila gibe. Mam pa ze kr velik trebuh, sem cist zmedena....Jutri mamo NS in upam, da bo vse OK!:)

LP Kety

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?