Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 18:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne... . Lahko, ce bo zelel iti. Samo umij ga potem s sladko vodo.
|
|
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 18:43:51
|
|
|
|
Naja30
|
Seveda gre lahko.
|
|
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 19:26:53
|
|
|
|
nuala
|
Lahko gre, seveda. Imej pa s sabo vedno kakšno flašo vode, da ga splakneš, če ne bo tuša na plaži slučajno.
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 20:48:34
|
|
|
|
Alfabeta
|
Zakaj pa ne? Ko je morje dovolj toplo, ga brez težav kopaš v morju. Obvezno pa potem okopaj v sladki vodi Bazen je drugo, zaradi infekcij. Tam jih še jaz nabašem, pa sem 30 let stara.
|
|
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 22:16:19
|
|
|
|
katja84
|
naša se je kopala pri dveh mesecih v morski vodi pa je ful uživala!
|
|
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 8.5.2008 22:18:59
|
|
|
|
lelaval
|
Moja najmlajša je bila stara 1,5 meseca, ko je bila prvič na morju. Na plažo sem vzela najmanjši bazenček za napihnit in ga napolnila z morsko vodo, v 2 1,5 litrski plastenki pa sladko vodo. Vse sem pustila na soncu, da se je segrelo, potem pa sem jo kopala v bazenčku, splahnila pa s sladko vodo (tuš na plaži je namreč z mrzlo vodo), zvečer pa je sledilo še eno kopanje. Parkrat sem jo celo namočila v vodo - samo stopala - do gležnjev. Z mano je takrat bila na morju babica (tista, ki je pri porodih) in mi je tako svetovala, micena pa je uživala. Tako, da tudi tvoj lahko komot uživa radosti morja.
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 9.5.2008 12:37:55
|
|
|
|
Solero
|
Seveda lahko gre, samo da je voda dovolj topla. Pa kapico na glavo.
|
|
|
|
RE: Kdaj sme dojenček v morje? 9.5.2008 14:02:18
|
|
|
|
Ayo
|
Evo mi smo ravno nazaj iz Portoroza, smo se kopali v Rivieri, kjer je ogrevana morska voda. Super je bilo, tamal uzival 100/h! Stari smo pa 4,5m.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?