Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:48:27)

Živjo,

Zanima me če imate tudi vi takšno izkušnjo, da poslušate tuje otroke preko Babyphona? In katere znamke Babyphone uporabljate?

Mi moramo vsak dan, če hočemo ali ne poslušati otroka, ki je doma v drugem predelu našega kraja. Vse skupaj ne bi bilo tako grozno, če ga ne bi bilo treba poslušati tudi zjutraj ob 6:00:zmeden::ups::ups:, ko joka tako, kot bi mu kožo dol vlekli. Seveda vse skupaj ugasnemo, ker se ne da poslušat, ampak nas pa vseeno zbudi. Jaz sem to svojcem tudi povedala, da jih slišim, ampak oni se vseeno veselo pogovarjajo v tem prostoru, kot da ni nič in babyphona ne ugasnejo. Poslušamo pa to zgodbo tudi čez dan.

Zanimivo je, da če je babyphone priključen v vtičnico se včasih pojavljajo tudi glasne motnje oz. hreščanje.:(:( Če pa je vklopljen na baterijo teh problemov ni. Zdaj pa ne vem, ali je temu kriva znamka našega Babyphona ali je problem kje drugje?

Imamo babyphone Tommy.

Kakšne so izkušnje pri vas?

Hvala za odgovore?

lp,
Mateja:sloncek:

Vidov ati -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:51:14)

Hahahaha. Tole pa je smešno in uporabno. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:54:25)

Priporočam, da pazite, kaj delate v spalnicah.....:)-

lp,
Mateja

tinadvojčica -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:58:57)

Tudi pri nas je isto.Mi smo v bistvu že s sosedi ugotovili da mi poslušamo ta leve sosede ta desni pa poslušajo nas.Ampak slišijo pa samo tisto kar se dogaja tam kjer imam tisti del ki je pri otrocih.Imamo pa Maxi phone!

janja -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:59:16)

Mi imamo kar tistega od Know-how (slovenski) in smo zelo zadovoljni. Moram reči, da smo na začetku tudi mi imeli probleme (zaradi nevednosti). V bloku ima neka stranka postajo in smo poslušali, kako se pogovarja z drugimi. Da ne govorim o neprimernih urah in različnih jezikih (ruščina, angleščina...). To se je pojavljalo dokler nismo našega babifona priključili, da stalno deluje (se ne vklopi samo ob zvoku). :bravo:
No, glede piskanja pa tako, kadar sta oba dela preblizu (kar je v stanovanju zelo verjetno), ponavadi piska. Problem je rešen tako, da je treba zapirati vrata, pa je vse ok. Zdaj deluje tako kot bi moral. Uporabljamo ga že 1 leto in pol.

čau, Janja

Anonimen -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:59:34)

Mi smo pa včasih lovili neke španske glasove, ko so se pogovarjali. Tako nekako, kot se pogovarjajo med pristajanjem kakšnega aviona. Bolj kratke, odrezave napovedi. Res hecno. Od kod se je pa to vzelo?
Verjetno ima tudi vaš babyphone dva kanala. Mogoče bo na drugem kaj bolje. Včasih je tudi bolje, če se ga prestavi v drugo vtičnico. Naš sedaj kar naenkrat ničesar več ne lovi. Včasih je bilo pa tudi prav tako moteče, kot pri vas.

Anonimen -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:00:01)

Tudi mi imamo Tomyjevega (tistega s termometrom) in smo z njim več kot zadovoljni! Je pa res, da smo ga morali na začetku nevem kolikokrat reklamirati, ker pri as pa se ni NIČ slišalo :zmeden: Mogoče ga še vi nesite nazaj.

Anonimen -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:00:58)

Aha, Janja, potem smo mi verjetno tudi kakšno CB postajo lovili? Verjetno!

KIRA -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:02:28)

če maš tomya maš kanale A in B za sprejemnik in oddajnik. probaj menjat. majo pa zlo močne antene, kaj? dokler sem jaz mela mi je lovil super!!!!9nebesa

Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:13:07)

Hvala za nasvete. Moram povedati, da smo že sprobali vse tičnice in oba kanala. Vedno isto..... Razmišlamo o novem babyphonu, vendar se ne bi rada spet nasrala.....

lp,
Mateja

nejcko -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:19:37)

Tudi mi imamo Tommy-ja in poslušamo pogovore na CB postaji. Mi gre zelo na živce. Včasih se tako ustrašim, da me kar na rit vrže.

JASNA D -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:24:06)

Mi ga nimamo (živimo v bloku....). Ko se bomo preselili v hišo, pa bomo uporabljali tele slušalke od telefona. MI je Telekomovc razložil, da se da na njih nastavit babyfon in da naj teh problemov ne bi bilo. Malo za šalo - nabavi ISDN telefonijo z dvema slušalkama:)-:)-:)-

Lunca1 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:26:33)

Mi imamo navihančka od Know-how, pa smo tudi že poslušal tujega otroka. pa sem zamenjala kanal, pa so bile ene motnje. Se je skoz priklapljal. potem sva ga pa že hotela reklamirat, pa se je očitno ustrašil, ker zdaj dobro dela. res je pa, da ga imamo šele 10 dni.

LP Lunca

KIRA -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:32:15)

jasna, jaz sem glih zato nehala baby phone uporabljat, ker z onim ISDN telefonom tud super gre. sem baby phone prodala, ke rsem mal keša rabla. pol sem se pa mal poglobila in sem pogruntala kako gre to z ISDN-jevim telefonom. sploh ni težko. sicer je pa hči le bolj redko kje sama, da bi morala baby-phone uporabljat - praktično dan in noč sem z njo.

JASNA D -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:35:49)

Kira in Vikica - hvala za info. Jaz sem taka lena rit, da še nisem sprobala, sicer pa v bloku ni te potrebe, ker smo blizu skupaj. Zvečer (za ponoči) ko gremo spat, pustim vrata Markove sobe priprta, pa je. Ivana pa se še carta pri naju, sicer je pa tako ali tako nimam kam dat. Nam manjka še ena sobica. Ko bo prespala celo noč, jo bom pa k bratcu preselila - joj to bosta imela nočne žure..., midva z atijem pa tudi!:)-:)-:)-

Jasna

lol -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 9:41:53)

Mi smo imeli tudi problem hreščanja pa smo ugotovili,da takrat ko je babyfhone uklopljen ni smel biti noben adapter od mobitela v vtičnici nikjer v stanovanju.

Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 11:10:53)

Jasna D in Kira in Vikica hvala za nasvet.:bravo::bravo::bravo: ISDN linijo imamo, eno slušalko imamo v našem nadstropju, eno slušalko pa ima tast spodaj.

Kako gre ta sistem? Verjetno bomo morali kupiti še kakšno slušalko?

Hvala za informacije.

lp,
Mateja

KIRA -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 11:15:24)

jaz mam v nemščini: grem na einstellungen, pol pa na baby phone in vtipkam interno št. katero naj pokliče.
Lp

Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 12:09:25)

Hvala, bomo preizkusli, če pri nas to deluje.

lp,
Mateja

BONI* -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 19:27:15)

Mi imamo trkanalnega Tefalovega, pa slišim samo svojega Luko in včasih še tisto uspavanko, ki mu jo prižgem na tem Babyphonu:)-

Lp, Boni

Stran: [1]