Mateja17 -> Babyphone-poslušamo otroke, ki so oddaljeni 200m ali več od nas (15.2.2005 8:48:27)
|
Živjo, Zanima me če imate tudi vi takšno izkušnjo, da poslušate tuje otroke preko Babyphona? In katere znamke Babyphone uporabljate? Mi moramo vsak dan, če hočemo ali ne poslušati otroka, ki je doma v drugem predelu našega kraja. Vse skupaj ne bi bilo tako grozno, če ga ne bi bilo treba poslušati tudi zjutraj ob 6:00:zmeden::ups::ups:, ko joka tako, kot bi mu kožo dol vlekli. Seveda vse skupaj ugasnemo, ker se ne da poslušat, ampak nas pa vseeno zbudi. Jaz sem to svojcem tudi povedala, da jih slišim, ampak oni se vseeno veselo pogovarjajo v tem prostoru, kot da ni nič in babyphona ne ugasnejo. Poslušamo pa to zgodbo tudi čez dan. Zanimivo je, da če je babyphone priključen v vtičnico se včasih pojavljajo tudi glasne motnje oz. hreščanje.:(:( Če pa je vklopljen na baterijo teh problemov ni. Zdaj pa ne vem, ali je temu kriva znamka našega Babyphona ali je problem kje drugje? Imamo babyphone Tommy. Kakšne so izkušnje pri vas? Hvala za odgovore? lp, Mateja:sloncek:
|
|
|
|