Anonimen -> mali bolniki...zdravnik (15.2.2005 8:43:31)
|
Če mu zelo teče iz noska in zelo kašlja, potem bi jaz prej rekla, da vročina zraven tega paše. Človek pa ponavadi zjutraj nima vročine, boš videla, kako bo čez dan. Če vročine ne bo, potem bi jaz res še počakala in še ne bi šla do zdravnika. Če bo pa vročina, pa je res lahko še kaj drugega, kot viroza. Zoprno pri takih malih. Saj verjetno je virus in ne bo dobil zdravil, lahko pa je tudi kaj na bronhijih ali na pljučkih, ali pa še bo, če se ne začne pravočasno zdraviti. Jaz bi namesto tebe počakala še današnji dan, da boš videla, kako se bo vse skupaj odvijalo. Sicer sem pa v podobni dilemi tudi jaz. Tibor je imel namreč pred noricami en dan vročino, potem kaka dva dni ne, pa potem spet tri dni (zaradi noric), potem je bil spet tri dni dober, v soboto smo pa spet vročino fasali. Včeraj je bil že spet dober, danes zjutraj pa spet vročina. Ma, grozno. Saj verjetno so virusi, ampak se mi zdi, da bova vseeno morala malo k teti zdravnici na obisk. Sploh še nisva bila, niti pred niti med niti po noricah.
|
|
|
|