sinček noče nič pit (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

saruška -> sinček noče nič pit (8.5.2008 12:08:57)

pa smo že vse probali...
od vode, čaja (sadnega, zeliščnega, s sladkorjem, brez...) pa do sokov in kompota...

prihaja poletje in bo moral kej spit...
punce, kakšen nasvet?

aja, star je pa 7 mesecev...

Anonimen -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:13:10)

Naš tudi noče nič piti. Le doji se. Ima tudi 7 mesecev.

Anonimen -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:14:17)

Enala tema, preberi si:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2733613

blue sky -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:14:59)

Ali ga še dojiš? Z dojenjem se itak tudi odžeja, če pa ne, pa poskusi npr. kakšen sok razredčiti z vodo. Moj mulček pije samo 100 % jabolčni sok z vodo (četrt soka, 3/4 vode), čaja ali samega soka pa absolutno noče piti.

saruška -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:16:37)

pa tudi tako sem probala - po flaški, žlički...
sam po žlički vse pljune vn, ker je zdej v fazi pljuvanja in se mu zdi blazno zabavno...

saruška -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:29:31)

ne, ne dojim več...
sem pa tudi to že probala da sem sok pa vodo zmešala... pa nič!

racman2 -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:37:19)

Potem pa ne rabi tekočine, ne vem tudi taki obstajajo. Če bi bil žejen bi pil. Pa saj juhice pa verjetno je, pa tudi z jabolkom se odžeja.

POLAND -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 12:58:38)

Pa naj kakšno sočno sadje zaužije(jabolka,lubenice..),ko bo žejen bo že pil.

rose -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 13:03:30)

bolj redko hrano mu dajaj za jest.
naša tud do nedavnega ni skoraj nič pila, je bila pa dojena. zdaj se je pa naučila sama pit iz magičnega lončka in pije, pije,.... ker se ji zdi fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sonjaka -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 13:04:11)

Moja starejša hčerka je bila taka. Mislim, da do 18 mesecev sploh ni nič pila (dojila se je 15 mes). Tudi zdaj pije za moje pojme zelo, zelo malo, tako da jo včasih opozorim, naj vendar kaj spije. Sicer se tudi pri tvojem lahko vse spremeni, ampak očitno obstajajo otroci (in odrasli), ki niso "nikoli" žejni. Hči je zdaj stara 3,5 let, pa ne vem, če mi je 5x v življenju sama rekla, da bi pila ali da je žejna.

Lunc_a -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 13:23:59)

In kaj je?če mu daješ juhe,raznorazne jogurte itd to je vse tekočina

pikalonca -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 14:01:44)

Naša tavečja ni pila skoraj nič do enega leta in še sedaj pri treh letih spije 3 dcl, če ima res dober dan. Tamal je pa isti, saj mi do 10 meseca tudi ni hotel nič pit, a sedaj pri enem letu spije maksimalno 2 dcl. To sem tudi P omenila, pa je rekl, da eni pač pijejo veliko, drugi pa skoraj nič in dokler na pregledu urin ne pokaže nobenih bakterij, ni potrebno zganjat panike. No saj jaz sem tudi ena izmed tistih,ki včasih spijem 2 dcl v celem dnevu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Pač nisem žejna in enako mislim, da je pri otrocih.

saruška -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 15:20:28)

hvala punce, ste me mal pomirile!

mateyka -> RE: sinček noče nič pit (8.5.2008 18:12:05)

pri nas je blo isto in nam je ratal, da je pila razredčeno adaptivno mleko (recimo 1 merico na 60ml). potem pa se je enkrat zgodil in je začela ful čaja pit. 

Stran: [1]