|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hauck Traxx Cruiser
8.5.2008 10:53:23   
Ryssa
A ima katera omenjeni voziček?

To je mislim da nova varianta Hauck Traxx vozičkov.
Kakšen se vam zdi, kako ste zadovoljne z njim?

Pri nas so cene okrog 500€, na kikiweltu je pa za 179 €. Ful se mi zdi ogromna razlika.

Meni se ne zdi ravno slab, v živo tudi lepo izgleda, se mi zdi da lepše kot na sliki.

Link do slike:
http://www.babydracek.com/pdf/Traxx_cruiser_scuba2.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hauck Traxx Cruiser
8.5.2008 13:44:07   
pomar*ANČA*
sicer ne poznam tega vozička, me pa res zanima, kako je lahko taka razlika v ceniuser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2008 6:39:41   
Ryssa
A res nobena nima ali pozna tega vozička?

Povejte vsaj kakšen se vam zdi!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2008 22:57:40   
borovnička
Uuu ta je pa meni tudi všeč!user posted image user posted image user posted image  Pa še moja barva je!user posted image

Midva sva kupila pred dvemi leti preko Kikiwelta Traxx-a Jaguar4 in sva dala tud skoraj pol ceneje kot pa pri nas. S tem, da ti ga v enem tednu pripeljejo na dom.

Žal ti pa ne znam povedat kakšen je tale voziček. Jaz sem bila z Jaguarjem ful zadovoljna, točno tak je bil, kot sem si želela, da je voziček.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2008 19:55:33   
Ryssa
Samo da je še nekomu všeč user posted image

Me je kr strah ker nikjer na internetu ne najdem niti enega mnenja o tem vozičku in nič user posted image
Res ne vem zakaj, ker so že kar nekaj časa v prodaji.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2008 22:01:26   
mayci
Ryssa, jaz točno s tem vozičkom sicer nimam izkušenj, mi je pa zelo všeč. Super je, da ima zraven mehko torbo za novorojenčka. Tudi barva mi  je zelo všeč.
Jaz sem imela tudi Haucka (sicer trikolesnika), pa se mi zdi, da se ti glede kvalitete ni treba bati, da so v redu vozički. Vsaj jaz sem bila čisto zadovoljna z njim.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2008 9:22:50   
Ryssa
Zdaj že razmišljam, da je mogoče ta barva presvetla in bi bil boljši siv. Še slika: http://realnets.lv/images/CruiserTrax_steel.gif

Pa tudi sivega sem imela možnost v živo videt, pa se mi je zdela lepa barva, je bolj taka kovinska.
V Arielu so imeli 50% znižanega, vendar me vseeno pride ceneje če ga naročim preko kikiwelta.

Nikjer nisem zasledila, če se mu premikajo prednja kolesa. Saj verjetno se morajo vsakemu vozičku, a ne?
Sicer pa ni krize, tudi če se ne premikajo, ker rabljen bi bil večinoma po makadamu.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2008 12:15:30   
*bubi*
Nikjer nisem zasledila, če se mu premikajo prednja kolesa. Saj verjetno se morajo vsakemu vozičku, a ne?

Ne, tem terencem se ne vrtijo prednja kolesa. So pa tako vzmeteni, da se čisto malo upreš na ročaj in privzdigneš sprenji del.

Meni so ti vozički tudi ful všeč, jih moram še v živo kje prečekirat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2008 19:13:48   
pomar*ANČA*
Ryssa, si se odločila za ta voziček? ga iščem na kikweltu, pa ga ne najdem... sem hotela pogledati, če je še kakšna druga barva.... ker mislim, da modra ne bo prišla v poštevuser posted image   tako da bi te prosila za link od tega vozička

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2008 19:46:23   
*bubi*
Ryssa, si se odločila za ta voziček? ga iščem na kikweltu, pa ga ne najdem...

Uh, lepe barve imajo user posted image

http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2008 19:47:08   
*bubi*
Aha, ni direktnega linka. Levo stisni Kombikinderwagen, potem pa Traxx.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2008 20:51:39   
pomar*ANČA*
ooo, super, najlepša ti hvala!! glede na to, da sem še čisto zelena v tem, pa da sem se totalno navdušla nad temi vozički, me zanima če mogoče katera ve, če se da ročaj obrniti, tako da lahko otroka gledam ko ga vozim. pač izkušnje iz videnega iz slike... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2008 22:24:30   
mayci
pomar*ANČA* na sliki je vidno, da se sedežna enota lahko obrne naprej ali nazaj. Mislim pa, da nobena nima tega vozička, da bi ti lahko iz prve roke povedala... Videti pa je tako, na drugi sliki, ko je na vozičku torba, je sedež obrnjen v nasprotni smeri vožnje.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 13
13.5.2008 9:38:49   
jana84
mogoče je tako kot pri Traxx Jaguar-ju 4, ko se obrne sedež in ne ročaj vozička...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.5.2008 10:08:25   
Ryssa
Jaz pa mislim, da sem nekje prebrala, da se obrne ročaj.

Jaz ga bom najverjetneje vzela, vendar bom še malo počakala. Se nočem spet zaletet, en voziček namreč že imam doma - Hauck Jeep trikolesnik, vendar se ne da obrnit, pa tudi vreče ali torbe nima zraven. Pa sem se odločila, da raje vzamem tega kombiniranega za nekaj več kot 200€, kot pa samo torbo ki bi me tudi prišla okrog 100€. Jeepek bo pa uporaben kot športni za kasneje ali pa ga bom prodala.

Ko pa sem videla ta voziček (cruiser) pa moram reči, da mi je bil takoj všeč, je tak luštkan. Ker pa se mi je mudilo, si ga nisem dobro ogledala, za kar mi je pa zdaj ful žal.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.5.2008 18:37:33   
*bubi*
Ročaj se 100% obrača naprej/nazaj. SAj ravno to je prednost, da ga lahko obrneš sredi sprehoda. Če se obrača sedež, zna biti vse skupaj precej težko in nerodno za obračat z otrokom vred.

Kako to vidite? Poglejte mrežo za potrebščine spodaj. Vedno je enako obrnjena glede na sedež.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2008 8:08:39   
Anonimen
Iz prve roke povem ,da se ročaj obrne. Sama imam Hauka 6 kolesnika, pri meni se kolesa obračajo - tista dvojna, pri temu žal ne.user posted image  Je pa zelo funkcionalen ta voziček, tudi barve so kar na razpolago.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2008 8:43:24   
Ryssa
Imam še vprašanja, ki se ne nanašajo direktno na ta voziček, lahko poveste svoje izkušnje tiste z drugimi kombiniranimi vozički.

Ležišče se poleže do 168 stopinj, to ni popolnoma ležeče. A je tako pri vseh kombiniranih? Ni to nič moteče, otrok ne leze dol ali kaj podobnega?

A se dojenčka v takšni prenosni torbi priveže z varnostnim pasom?

A še slučajno kdo ve kaj pomeni, da ima ACW kolesa? Na opisu sem zasledila, da piše to, zgleda da nima napihljivih koles... A je fejst moteče na makadamu, če niso napihljiva kolesa?
Hecno se mi zdi, da ta voziček bi naj bil za teren, nima pa napihljivih koles user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2008 14:21:18   
Ryssa
Evo, sem našla karakteristike tega vozička.

user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.5.2008 15:21:54   
Ryssa
Kje ste? user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2008 18:26:26   
pomar*ANČA*
evo, tuki....

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2008 22:13:21   
*bubi*
Meni se ne zdi ravno slab, v živo tudi lepo izgleda, se mi zdi da lepše kot na sliki.

Ryssa, upam, da še bereš to temo.... kje si ti videla te vozičke?

Jaz sem spraševala v bivšem Arielu v MB, pa ga nimajo in mi je prodajalka tudi povedala, da bodo nadaljevali z uvozom par modelov Haucka, Traxxa pa sploh ne bodo uvažali.

Jaz bi ga rada videla, ker me zanima, če je ročaj dovolj daleč nazaj (zaradi težišča), da sprednja kolesa z lahkoto privzdigneš v ovinkih. Na slikicah mi namreč deluje precej kratek ročaj oz. obrnjen v zrak.

Drugače pa so meni všeč tudi Hoco-tovi vozički, Diamond in Smaragd sta oba zelo fajn videt.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2008 9:28:36   
Ryssa
V Arielu v Brežicah so ga imeli, vendar je to že teden, dva nazaj, takrat pa so imeli še samo enega. Redna cena je bila 479 €, znižan pa je bil potem za 50%. Drugače sem pa zasledila, da jih še ena firma prodaja, ima pa ful zasoljene cene. Evo link: http://www.semwa.si/Otroki-vozi-269ek/Kombinirani-vozi-269ki

Jaz ga bom naročila, sem računala da me bo vse skupaj prišlo nekje okrog 235 €, približno enako, kot bi me prišel tisti za 50% znižani v Arielu. Saj zdaj mi je žal, da ga nisem tam bolj pogledala, pa tudi vzela bi ga lahko, ampak sem šele kasneje začela razmišljati da je vredu voziček, Brežice so pa dokaj daleč.

Pa zadnjič sem vprašala v Babycentru, če jih imajo ali jih bojo dobili, pa mi je rekla, da se ga da naročit.

Drugače pa glede ročaja, ročaj je nastavljiv od 83-112 cm, tak da mislim da ne bi smelo biti problema z privzdigovanjem, sploh pa je voziček tak mali lušten, ni tak traktor kot so nekateri.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 18.5.2008 9:31:08 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.5.2008 13:04:57   
*bubi*
Malo obujam temo...

Ryssa, si že nabavila ta voziček? Kako se ti zdi, predvsem kolesa?

V novem Toysovem katalogu sem videla, da bo v mesecu juniju ta voziček po 200€ (znižan za 100€). Tako bo cena že blizu Kikiweltove (če računamo še poštnino). Predvsem pa gre za to, da ga bo očitno mogoče videt in sprobat.

Če prav razumem reklamo, bo samo Steel barva (sivo-rumen)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.5.2008 19:53:43   
Ryssa
Jaz sem pa sedaj odplavala v čisto druge vode. Nabavila sem Quinny Speedija s košaro. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.