|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakazilo
8.5.2008 9:37:30   
tajči27
ojla...nekaj me zanima..na socialni sem imela možnost zbiranja med paketki,vendar sem se odločila za gotovino...odločbo sem dobila po pošti prejšnji teden,zdaj pa me zanima v kolikem času bo ta denar nakazan? nevem naj bi bil 15dni po prejemu odločbe,ali nasploh bo ta denar nakazan šele ko rodim-čez dober mesec? Paketke vem da so punce dobivale kmalu po prejemu odločbe,nevem pa kako je z gotovino...aja pa katerega v mesecu pa so porodniške? Mogoče 15.?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakazilo
8.5.2008 9:53:21   
Anonimen
Če ti kaj pomaga - jaz sem bila na CSD (urejanje porodniške) prejšnji teden in bojda je nakazilo prvega porodniškega nadomestila in denarja (namesto paketa) 15. junija.

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 10:28:41   
tancho
jaz sem bila na CSDju 28.4. in je gospa rekla, da bo nakazilo šele junija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 10:34:25   
Anonimen
Ojla če ti povem moj primer,jaz sem tudi vzela denar za paket.Papirje sem oddala 19.marca , denar od paketa pa sem dobila ze nakazan 12.aprila.Kar se pa porodniske tiče pa mislim da moram prvo dobit zdajle 15. tako vem da moje znanke dobivajo.Sej porodnisko vrjetno kr vse 15. v mesecu.

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 11:36:59   
vcugmas2
Meni so na CSD rekli, da če oddaš papirje do zadnjega v mesecu dobiš nakazilo naslednji mesec okoli 15, če pa oddaš na začetku meseca pa dobiš nakazilo šele naslednji mesec 15.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 12:01:03   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: vcugmas2

Meni so na CSD rekli, da če oddaš papirje do zadnjega v mesecu dobiš nakazilo naslednji mesec okoli 15, če pa oddaš na začetku meseca pa dobiš nakazilo šele naslednji mesec 15.

Ja, mislim, da je res tako. Jaz sem oddala papirje 30.4. in je rekla, da bo poskušala urediti, da dobim nakazilo že v maju.

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 12:09:42   
Anonimen
Jaz sem dobila odločbo konec marca,nakazano pa šele dobim 15.maja.Tud jaz sem misla,da dajo to prej.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 12:36:19   
potepinček
Datumi za nakazila so mesečno objavljeni na spletni strani od CSD Šiška. Če oddaš papirje do zadnjega v mesecu imaš nakazilo v naslednjem mesecu okoli 15.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2008 10:01:33   
tweetek
hmmm, jaz sem oddala vse papirje do 25. 4., pa niti odločbe še nisem dobila. To najbrž pomeni da bo denar šele junija, ker piše da so izplačila 13.5...

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?