Padec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ksenija. -> Padec (14.2.2005 22:05:16)

SEm malo zmedena, ne vem kaj naj naredim. Pred eno uro mi je Zala padla. Sedela je v svojem igrišču, obložena z blazinami. Naenkrat pa se je nagnila naprej in z glavo butnila ob tla. Začela je jokati. Takoj sem bila pri njej. Se je kar hito umirila, Na čelu nad očesom je imela rdečkast flek, ki je seaj že zbledel. Zala se je sedaj najedla in že spi. Kaj naj naredim? Bi jo morala peljati k zdravniku?

total -> Padec (14.2.2005 22:08:45)

Mislim da ne,opazuj jo pa boš videla,boga.

Lp

rainbow -> Padec (14.2.2005 22:08:56)

Kolikor jaz vem, je ključno pri udarcu ali padcu, da otrok takoj zajoka, potem ni nevarnosti kakšnega pretresa možganov. Mislim, da ne bi smelo biti nič hudega.

NinaŠ -> Padec (14.2.2005 22:09:07)

Mislim da vkolikor ne bo nenormalno veliko spala ali bruhala ni treba hodit k zdravniku. Verjetno bo to samo njena prva buška :( .
LP

Anonimen -> Padec (14.2.2005 22:12:19)

Če je butnila iz sedečega poožaja, potem ne more biti nič hudega. Saj to je čisto blizu tal. Verjetno se je bolj ustrašila, kot kaj drugega. Koža tako malega otroka je pa tako občutljiva, da hitro pordi.

kattja -> Padec (15.2.2005 7:05:01)

Enkrat, ko je moj prvič res padel pri 6 mesecih, sem tudi jaz panično tekla k zdravniku:zmeden::(:(( in prvo kar me je vprašal je bilo, če je takoj po padcu zajokal, če je bil vseskozi pri zavesti,če ni bruhal, se običajno obnašal ali ni bil bolj zaspan in ker je vse to bilo pozitivno in tudi jokal ni več, ga je samo malo pretipal in smo šli domov. Hvala bogu in angelčku varuhu, ki mu je omilil padec. :angel:

malika -> Padec (15.2.2005 9:15:51)

Naš je pri 5 mesecih padel iz zakonske postelje pa je bilo vse OK, niti buške ni imel, tako da se ne sekiraj preveč.Takih bunk bo še dosti :)

JASNA D -> Padec (15.2.2005 9:31:08)

Ksenija. brez panike. Tako kot ti je Malika napisala - je prva, zadnja pa prav gotovo ne!

Jasna

Pajaca -> Padec (15.2.2005 9:42:46)

Kar navadi se.... sedaj bo tega vedno več, samo panike ne delaj, da se otrok ne ustraši ko pade.... jaz se začnem smejat al pa ploskat... pa se večinoma kar neha jokat.

Problem nastane če pade z višjega (postle, previjalne), če se samo prevrne na tla naj ne bi bilo nič narobe.

Stran: [1]