miš_ka -> HVALA !!!!! (14.2.2005 21:45:01)
|
Punce, zlate ste! Forum sem spremljala od marca lani. Sama sem se zelo malo vključevala v kakšno debato, skoraj nič. Prebirala sem različna vprašanja, predvsem pa odgovore, ki so mi zelo pomagali. Pa vam na kratko opišem: pred dobrimi štirimi leti sva se takrat z fantom, sedaj možem odločila za pikico, po dveh letih jemanja KT. Pa ni bilo nič. Iz meseca v mesec razočaranje. Pa je prišla služba, pa poroka, pa OK urejeno življenje. Le nekaj je manjkalo. In sva se končno, lani, odločila obiskat ambulanto za neplodnost. Kjer so ugotovili, da je z možem vse OK, meni so delali HSG, UZ, in ugotovili ozke jajcevode in PCO. Bila sem pripravljena na vse, moram pa priznat, da sem imela malo panike pred tabletami.klomifen. In, ko bi morala februarja dobiti M ter takoj poklicati v ambulanto, da me naročijo za UZ ter nadzorovanje ovulacij, M ni bilo. Namesto M je bil en velik, lep +. Sreča in veselje je nepopisno. Še sedaj ne moreva vrjet. Torej punce. To nama je uspelo tudi z vašo pomočjo. HVALA VAM!!!! Veliko sreče in lepega Valentinčka!!! Na čimveč pikic po srčkom!!! lp, m.
|
|
|
|