Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Mešamdrek, odreagirala si tako kot bi skoraj vsaka od nas. Sej kaj pa češ-jo odnest v gozd al kaj? Če je ne bi ubila, bi zihr pršla nazaj. Če bi bil kakšen moški v bližini bi ga poklicala.Jaz je nisem imela kam odnesti,ker so zraven hiše,torej bi ju morala odnesti kakšnemu sosedu. Ti se nikar ne sekiraj, mešamdrek, če katera želi, ti naj da GSM, pa jo drugič pokličeš, da si jo pride iskat. kačafon Sem že hotla predlagat,da naj si jih pridejo iskat in naj jih odpeljejo v naravo,jaz jim pa še kofe skuham. Volga,sem pa direkt iz NM(plava laguna),samo delam pa v Krškem,kjer so bile tudi kače. Aha, v redu, v Krškem naj pa kar bodo A misliš, da v NM jih pa ni, al kako ? So, so. Tudi potrebne so zaradi "naravne regulacije" živih bitij v naravi ( rade imajo glodalce - sej veš, miši pa to ). O ja, so, dady, so, tudi na našem vrtu. No, zadnjič je bil slepec, no, teh je itak vsako elto kar nekaj, pa potem je bila pa enkrat ena taka bolj debela, bolj svetla, bolj bele barve ena kača okoli stebra ovita na tleh, ko sem ravno hotela nek plevel spulit. Samo je bila čisto na miru, se sploh ni dala motiti, je bilo pa zgodaj spomladi, tako da jo je verjetno še zeblo, pa se nio mogla ravno gibat. tisto takrat pa ne vem, kaj ej bila zaena, takoj pod stopnicami. Je, pri nas je kar nekaj kač, zato sem pa skoz vsa presrana.
|