kekčeva dežela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

staši -> kekčeva dežela (7.5.2008 14:19:54)

Zanima me ali je kdo ,ki je preživel dopust poleti v KR.GORI in ali ste obiskali kekčevo deželo in kateri hotel je najbolj primeren za družino -tudi cenovno.LP

Saskia02 -> RE: kekčeva dežela (8.5.2008 9:21:34)

meni je najlepši termin začetek avgusta. je toplo, ni pa tako hudo vroče kot v ostali Sloveniji in zvečer vedno rabimo dolge rokave. lahko si privoščiš izlete po okolici in se hladiš v Pišnici pri Jasni. kolesarska pot je asfaltirana skoraj od Mojstrane proti Planici, da se priti tudi k italijanskim Belopeškim jezerom. kopat se da v Bohunju (eno uro z avtom) oz na Bledu (v dobre pol ure), še bolje, da greste h kakšnemu jezeru v avstriji (po stari cesti ne rabite vinjete). kekčeva dežela je pa obvezen del programa. poleg sankanje (imajo tudi drčo za male otroke). hotel: ni kaj dosti izbire,  tavelki so vsi Hitovi in so prenovljeni, potem še Lek, pa Kotnik, ostalo so pa penzioni.

staši -> RE: kekčeva dežela (8.5.2008 15:24:38)

O.K. hvala za nasvet!

JORJA -> RE: kekčeva dežela (8.5.2008 16:46:46)

Če imaš že malo večje otroke bi ti priporočala še izlet na Tromejo, pa v Tamar, Zelence in kot ti je že Saskija02 svetovala Belopeško jezero[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

staši -> RE: kekčeva dežela (8.5.2008 21:11:38)

O.K.HVALA1

nbiba -> RE: kekčeva dežela (11.5.2008 14:38:34)

Priporočilo glede hotela:
mi smo že večkrat bili v Prisanku in Larixu- seveda pozimi. V obeh smo bili zadovoljni, zato se tudi vsaj 2x letno tja tudi vračamo. Prednost Prisanka je, da ima večje sobe, Larix ima pa notranji bazen.

Minka Pobalinka -> RE: kekčeva dežela (12.5.2008 5:55:55)

Koliko pa imate stare otroke? Moj Mark je nor na Kekca in bi ga rada peljala, pa na spletni strani KG piše, da je Kekčeva dežela primerna za otroke od 3 leta dalje?

staši -> RE: kekčeva dežela (12.5.2008 10:26:15)

Sara 9 let,Staš 5 in pol.Sara je bila v kekčevi ko je bila stara  4leta z vrtcem 4 dni in je ne more pozabit,Staš pa je glih  padel v tisto generacijo ko je odpadlo tako da bi šla zaradi njega in ko so mi poslali ponudbo za družinski oddih -kekčeva doživetja se bomo verjetno kar odločli ,ker imaš program za cel teden.Hhotel pa si izbereš sam.   

Stran: [1]