Nakupovanje v Bosni (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ženska -> Nakupovanje v Bosni (7.5.2008 12:41:27)

Zanima me, če kaj hodite in kam - lokacija? Kaj se kaj dobi in ali je res tako poceni? Kakšna je kaj kvaliteta?

Hvala za odgovore, mal me firbec, mogoče pa kdaj uletim pogledat nekdanje rojake [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Čauči

Anonimen -> RE: Nakupovanje v Bosni (7.5.2008 12:43:14)

moj dec je bil sicer v zadnjo kaki 2 leti nazaj. v gradiški . kuj čez mejo. vse živo od trenerk, majic, adidask. kr ok kvaliteta cene pa res minimalne.

Anonimen -> RE: Nakupovanje v Bosni (7.5.2008 13:31:47)

Moja tašča 2x letno (1x poleti in 1x pozimi) "skoči" čez mejo (BiH), ko je na Plitvicah (bosanska meja je oddaljena cca. 15 minut vožnje z avtom, če ni gužve). Ne išče znamk in dolgoletne kvalitete, ampak poceni, a kljub temu (vsaj za eno sezono) uporabno robo. Do sedaj je to še vedno dobila, cene pa je tudi še niso razočarale (cca. 50% cenejše kakor pri nas kakšna Mana ali kaj podobnega). Za vsakogar v družini kaj kupi. Jaz osebno pa še nikoli nisem bila v BiH, ampak upam, da mi bo letos julija uspelo videti Mostar in Sarajevo. Bom takrat poročala o cenah in morebitnih nakupih.

vcugmas2 -> RE: Nakupovanje v Bosni (7.5.2008 14:46:10)

Ja v BIH se je splačalo kupovati 2-3 leta nazaj. Sedaj so cene primerljive kot če greš v H&M ali C&A, pa še boljša kvaliteta je tukaj. Sem bila nazadnje konec lanskega leta, saj prej sem si želela bosanskih čevapov kot pa nakupov- bila pa sem v arizoni. Dol se splača po cigarete to pa je tud vse, oblačila so neke srednje kvalitete in sedaj cenovno enako kot pri nas.

Stran: [1]