čudna utrujenost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Inigo -> čudna utrujenost (7.5.2008 10:10:02)

pozdravljene!

od začetka tedna me muči nenormalna utrujenost... ponoči spim, popoldan spim... in skos sem zaspana in utrujena. imam celo temno vijolične podočnjake. kot smrtnik sem.

jutri pa nastopim 33. teden nosečnosti.

ima katera kakšno idejo zakaj je tako?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.5.2008 10:21:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sayuri -> RE: čudna utrujenost (7.5.2008 10:53:29)

Inigo, mogoče se ti je kri poslabšala. Kar opisuješ, so tipični znaki pomanjkanja železa v krvi. Zelena zelenjava, rdeča pesa, suho sadje, rdeče meso .... to je enkaj od prehrane, kar izboljšuje kri.

Maja T. -> RE: čudna utrujenost (7.5.2008 11:29:06)

Inigo, mogoče se ti je kri poslabšala. Kar opisuješ, so tipični znaki pomanjkanja železa v krvi. Zelena zelenjava, rdeča pesa, suho sadje, rdeče meso .... to je enkaj od prehrane, kar izboljšuje kri.

Se podpišem...
...pa kakšen nadomestek železa v obliki tablet ali sirupa je dobro vzeti (je na recept). Pojdi do svoje osebne zdrav., naj ti vzamejo kri, boš videla kako in kaj.
Jaz sem imam tudi pomanjkanje železa in se mi je na začetku kazalo v obliki kronične utrujenosti. Zdaj moram železove tablete jesti do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in na vsaki krvni sliki je kri boljša. Utrujenosti pa že dolgo nimam več, prej nasprotno, sem polna energije [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

pomar*ANČA* -> RE: čudna utrujenost (7.5.2008 13:59:48)

jaz sem bila kot zombi na začetku nosečnosti, so mi pa ugotovili, da imam težave z ščitnico. bila sem skos utrujena, prespala sem vse popoldneve, nisem imela nič energije... kljub spanju sem bila še vsedno utrujena. zdaj jem tablete in je super, imam veliko energije!!

soja -> RE: čudna utrujenost (7.5.2008 15:35:21)

Pij veliko tekočine!!!

Stran: [1]