kasso -> RE: Majski hroščki 2008 - 1. del (7.6.2008 21:33:12)
|
zalazoya, ker dojiš je otrok zelo odporen, a vseeno naj si tvoj dragi da masko gor in tudi ti, če se te loteva prehlad. Smo bili tudi pri nas en čas vsi marsovci za našo dojenčico. Jaz zaradi herpesov, moj pa zaradi prehlada, a se vsaj ni nič nalezla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja, maske pa kupiš v lekarni. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zakaj pa si črpate mleko? Ali ga imate preveč in vas dojke bolijo?? Jaz sem si pri prvem otroku črpala, ko sem imela mleka več kot ga je otrok popil in sem ga dala v skrinjo, da so mu dali, ko mene npr. ni bilo. Pri drugem otroku in pri Varji pa imam kar dodatek. Sem si probala črpat, nekaj mi je uspelo, a ni prišlo do zamrzovalnika, ker je moja dveletnica z užitkom spila, se obliznila in zahtevala še... kodrana, super, da so zdravila prijela Kolikor sem imela bolečo medenico in sramne kosti v nosečnosti je sedaj HB vse ok in me niti malo ne boli. Pa tudi z uhajanjem urina nimam težav, čeprav keglove vaje so zeloooo redkooo na sporedu.... se ne spomnim. tally ful je lešna tvoja princeska... maš pa brez gesla
|
|
|
|