*Tiana* -> RE: Majski hroščki 2008 - 1. del (28.7.2008 13:31:53)
|
Živjo mamice, berem da se spet dogovarjate za sestanek in to na Zbiljah, kar mi je čist blizu, sam termin nam ravno ne ustreza. Mi mamo ravno takrat oz. ob 11.50 kontrolni UZkolkov. In tako vas spet ne bom mogla spoznati Upam da nam naslednjič rata. kodrana - mislim da bi bilo dobro probat s svežim sadjem in zelenjavo. Če že ne bo pomagalo, bo pa vsaj tebi dobro delo. Men je patronažna rekla da tam do tretjega meseca bi mogla že vse jest in do zdaj tudi sem s postopnim uvajanjem prišla na vse oz. skoraj vse (jote al pa pasulja si še ne upam probat). Itak pa nekateri pravijo in pa neke raziskave potrjujejo, da prehranjevanje matere ne vpliva na dojenčka, v tem smislu da bi ga zarad tega kaj bolj napenjalo. Ne vem no, če je glih vse za verjet, čeprav je kar smiselno, glede na to, da se mleko dela iz krvi, kamor pridejo hranilne sestavine že čisto razgrajene. Pazit je treba sami zaradi alergij. Mogoče je že katera brala tole: KLIK aurora tvoj fant je pa res fejst dec, dobro si ga ujela Kej več mi pa ne rata komentirat. Mogoče kasneje, če se mi bo dal. Sem bolj lene sorte, sploh pa danes. HEJ, pogruntala sem kako povrnit sporočilo, ko ti napiše Sorry..... V okno s tem sporočilom klikneš na desni gumb in izbereš funkcijo NAZAJ in ti ga vrne. Sam potem ga ne moreš takoj potrdit, lahko ga pa skopiraš, če prej pozabiš. JUPIIII!!!! Imam pa Mozilo in mi desni klik na tipko nazaj ni deloval oz. te tipke v oknu s sporočilom itak ni.
|
|
|
|